ΑΕΚ: Ο αναγεννημένος Αϊτόρ και το ρεκόρ

ΑΕΚ: Ο αναγεννημένος Αϊτόρ και το ρεκόρ

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιεί ο Αϊτόρ την φετινή περίοδο στην ΑΕΚ και αυτό φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς του.

Ο Ισπανός άσος των κιτρινοπράσινων πέτυχε μέχρι στιγμής 11 γκολ και 5 ασίστ σε 26 αγώνες ενώ είναι από τους ηγέτες της ομάδας.

Μετά από μια «κακή» σεζόν με τον Παναθηναϊκό όπου προερχόταν από 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μόλις 4 γκολ και 1 ασίστ, στην ΑΕΚ ο Αϊτόρ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καλύτερη του σεζόν ήταν την περίοδο 2018-2019 με την φανέλα της Τβέντε πετυχαίνοντας 16 σε 39 παιχνίδια έχοντας μάλιστα και 11 ασίστ.

Η φετινή περίοδος είναι ακόμα σε εξέλιξη με την ΑΕΚ να βρίσκεται και στους «4» του Κυπέλλου και ο Αϊτόρ καλείται με την συνεισφορά του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις έτσι ώστε η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να ξεπεράσει σε αριθμούς την σεζόν 2018-19.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Μετά τις διοικητικές εξελίξεις... αιώνια μάχη! Η ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα του Γκαρσία

ΑΠΟΕΛ: Μετά τις διοικητικές εξελίξεις... αιώνια μάχη! Η ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα του Γκαρσία

Το απόγευμα στις 17:00, ο ΑΠΟΕΛ ρίχνεται στη «μάχη» του αιώνιου ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, σε ένα παιχνίδι που ξεπερνά τα όρια μιας απλής αγωνιστικής υποχρέωσης. Πρόκειται για τη σημαντικότερη αναμέτρηση του κυπριακού ποδοσφαίρου, με τεράστιο ιστορικό και συναισθηματικό φορτίο.