Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ανακοίνωσε πως ο τελικός του Champions League για τη σεζόν 2026/27 θα διεξαχθεί στο «Metropolitano» της Μαδρίτης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για δεύτερη φορά στη σύντομη ιστορία του, αφού άνοιξε τις θύρες του και επίσημα το 2017, το «Metropolitano» της Μαδρίτης θα φιλοξενήσει έναν τελικό Champions League!
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ραφαέλ Λοουθάν, ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2026/27 θα λάβει χώρα στο εντυπωσιακό στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης!
Θυμίζουμε πως το γήπεδο των «ροχιμπλάνκος» είχε φιλοξενήσει και το 2019 τον τελικό της διοργάνωσης και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, εκεί όπου οι «reds» είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, φτάνοντας τις 6 κατακτήσεις στον θεσμό!
Η προθεσμία που είχε ο Πρόδρομος Πετρίδης έληξε και απάντηση δεν έδωσε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/03 @ 18:45
Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ανακοίνωσε πως ο τελικός του Champions League για τη σεζόν 2026/27 θα διεξαχθεί στο «Metropolitano» της Μαδρίτης.
18/03 @ 18:10
Μπορεί να μη δήλωσε ξεκάθαρα ποια ομάδα θεωρούσε ως το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το Champions League, όμως είναι σαν να το είπε!
13/03 @ 23:18
Δείτε τι χρειάζεται, πλέον, ο Ολυμπιακός, προκειμένου να βρίσκεται του χρόνου απευθείας στη League Phase του Champions League!
13/03 @ 20:17
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο την πρόκριση της Ρεάλ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης!
13/03 @ 17:14
Επίσημη θέση για τη φάση με το πέναλτι του Χούλιαν Άλβαρες στο ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης πήρε η UEFA, λέγοντας πως θα ξεκινήσει συζητήσεις για το αν θα πρέπει να αναθεωρηθεί ο κανονισμός.
13/03 @ 16:43
Ο Ασράφ Χακίμι προκάλεσε τον κόσμο της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»... ανενόχλητος, παρά και την προσπάθεια ενός steward να πάρει τη σημαία της Παρί Σεν Ζερμέν που είχε απλώσει ο Μαροκινός στη σέντρα του γηπέδου!
BEST OF THEMASPORTS