Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων θα δώσει τις επόμενες ημέρες δύο εντός έδρας φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις επίσημες υποχρεώσεις της.
Η Εθνική μας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 μαζί με την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία, το Κόσοβο και το Σαν Μαρίνο και θα αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το Μουντιάλ του 2026 πλησιάζει και ήδη 34 χώρες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, με 48 ομάδες συνολικά και 14 θέσεις να απομένουν.
Άλλα δυο γκολ, συμμετοχή σε 30 για τους... τρεις μήνες της φετινής σεζόν και το όνομά του να φιγουράρει πάνω από εκείνο του Πελέ. Not bad για τον Χάρι Κέιν και την εθνική ομάδα της Αγγλίας.