Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της εταιρείας να απαντά αρνητικά στην πρόταση παραγόντων για οικοιοθελή αποχώρηση του.
Παράλληλα θα τους γνωστοποιήσει γραπτώς τη δική του αντιπρόταση. Πάντως από το περιβάλλον των ενδιαφερομένων να διαχειριστούν την εταιρεία προκύπτει ότι δεν θέλουν να εμπλακούν, εν τη παρουσια του σημερινού προεδρου.
Από εκεί και πέρα αναμένεται η οριστική απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη και κυρίως τι θα γίνει στη συνέχεια καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια, με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για να αποφύγει αδιέξοδα το ποδοσφαιρικό τμήμα.
ΑΠΟΕΛ: «Η πρόταση ισχύει μέχρι αύριο στις 18:00»
Ο Κεν Σέμα έκανε δηλώσεις πριν λίγες μέρες όπου ανάφερε για το λόγο που ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου και είπε πως είχε πρόταση και από τη Σουηδία. Όπως ανάφερε σε νέες του δηλώσεις η ομάδα που τον ήθελε ήταν η Μάλμε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/03 @ 23:05
Η Ομόνοια με ανάρτηση της θυμήθηκε τον Τζιωνή, αφού σαν σήμερα ο Κύπριος μεσοεπιθετικός σκόραρε ένα κρίσιμο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.
18/03 @ 22:07
Κράτησε την υπόσχεση του ο προπονητής της Πάφου, Καρσέδο, και παράθεσε δείπνο στην ομάδα.
18/03 @ 17:30
Λουλούδια στη μνήμη του Αυξέντη Ευαγγέλου άφησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας αλλά και οι διεθνείς παίκτες μας...
18/03 @ 16:25
Με νέο πρόσωπο τον Ευαγόρα Αντωνίου η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ενόψει και των προκριματικών του Μουντιάλ και τα παιχνίδια με Σαν Μαρίνο και Βοσνία.
18/03 @ 13:22
Ποστάρισμα από τον Ακρίτα Χλώρακας για την κλήση του Ντένις Βάκουλικ στην Κ-20 της Εθνικής Ουκρανίας.
18/03 @ 12:55
Ανάρτηση με τ βίντεο από την Ομόνοια με πρωταγωνιστή τον Γιόβετιτς να δίνει πάσε ξεκλειδώνοντας την άμυνα της ΑΕΚ.
BEST OF THEMASPORTS