ΟΜΟΝΟΙΑ: Κόσμος και παίκτες γίνονται ένα και μετά... Πολωνία!
Στα βαθιά μπαίνει η προετοιμασία της Ομόνοιας με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία σήμερα να έρθει σε επαφή με τους παίκτες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της εταιρείας να απαντά αρνητικά στην πρόταση παραγόντων για οικοιοθελή αποχώρηση του.
Παράλληλα θα τους γνωστοποιήσει γραπτώς τη δική του αντιπρόταση. Πάντως από το περιβάλλον των ενδιαφερομένων να διαχειριστούν την εταιρεία προκύπτει ότι δεν θέλουν να εμπλακούν, εν τη παρουσια του σημερινού προεδρου.
Από εκεί και πέρα αναμένεται η οριστική απάντηση του Πρόδρομου Πετρίδη και κυρίως τι θα γίνει στη συνέχεια καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια, με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για να αποφύγει αδιέξοδα το ποδοσφαιρικό τμήμα.
ΑΠΟΕΛ: «Η πρόταση ισχύει μέχρι αύριο στις 18:00»