Η Λίβερπουλ είναι κοντά στο όνειρο, αλλά παράλληλα βίωσε έναν εφιάλτη καθώς έχασε τρεις τίτλους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα οι Reds, ούτε λίγο ούτε πολύ έχασαν τρεις από τους τέσσερις τίτλους που είχαν στα σχέδιά τους.
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου και έκτοτε το σύνολο του Άρνε Σλοτ βιώνει τον έναν αποκλεισμό μετά τον άλλον.
Για την ακρίβεια στις εννέα Φεβρουαρίου του 2025 η Λίβερπουλ είδε την Πλίμουθ να την πετάει εκτός από το FA Cup και γνώρισε το πρώτο - σοκ της χρονιάς.
Έναν μήνα μετά (στις 11 Μαρτίου), οι Reds έμειναν εκτός συνέχειας του Champions League, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν τους απέκλεισε στην φάση των «16», αν και η αγγλική ομάδα είχε το προβάδισμα από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.
Πέντε μέρες μετά, και στις 16 Μαρτίου, η Λίβερπουλ ηττήθηκε στον τελικό του League Cup από την Νιούκαστλ και έχασε ακόμη έναν τίτλο.
Ωστόσο, αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ στο +12 από την Άρσεναλ, με εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος.
Η Λίβερπουλ στα εννέα εναπομείναντα παιχνίδια χρειάζεται 15 βαθμούς ώστε να κλειδώσει και τυπικά τον τίτλο του πρωταθλήματος και να μην μπει σε μπελάδες και γίνει κάτι που θα της στερήσει το τρόπαιο της Premier League.
sdna.gr
Ποιος να το περίμενε αλήθεια πριν από μερικά χρόνια όταν ο ΑΠΟΕΛ κατακτούσε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, ότι θα φτάναμε σε μια πενταετία, να έχουμε πέντε διαφορετικούς πρωταθλητές;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/04 @ 00:10
Μέσω νέας ανακοίνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να μην κατέβει στον αυριανό τελικό του Copa del Rey.
26/04 @ 00:00
Διπλό επιπέδου Champions League πανηγύρισε η Νις! Με πρωταγωνιστή τον Σανσόν, πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην πρώτη φετινή τους ήττα (3-1).
25/04 @ 23:48
Με γκολ στο τέλος, η Χάιντενχαϊμ επικράτησε 1-0 της Στουτγκάρδης εκτός έδρας και έκανε βήμα παραμονής, αφήνοντας στο -5 την Μπόχουμ.
25/04 @ 23:15
Χέρτα Βερολίνου και Μαγδεμβούργο έμειναν στο 1-1, με το Αμβούργο να έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει την άνοδο.
25/04 @ 23:11
Απίθανος Κουλούρης χάρισε με καρέ (!) τη νίκη, 5-4, στην Πογκόν ενάντια στην Πούζτσα!
25/04 @ 22:50
Η Ρεάλ έβγαλε ανακοίνωση για τα όσα έχουν συμβεί με τους διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου, τονίζοντας πως είναι εχθροί της «βασίλισσας» και πρέπει η ομοσπονδία να προχωρήσει στην αντικατάσταση τους.
BEST OF THEMASPORTS