Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται πρώην παίκτης δύο κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας!
Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του ποδοσφαίρου της Μεγάλης Βρετανίας γενικότερα, η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Πάτρικ Λάσεϊ.




Η διαφορά από την κορυφή πήγε στους 10 βαθμούς (στους 9 από την δεύτερη θέση). Zει στο συννεφάκι του, όποιος βλέπει την ΑΕΚ να μπορεί να το... σηκώσει τον Μάιο.
Εκείνο που θέλουν να διασφαλίσουν οι κιτρινοπράσινοι στο υπόλοιπο της σεζόν, είναι να «τσεκάρουν» εισιτήριο για Ευρώπη, είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε με την κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο Χένιγκ Μπεργκ, δεν κατάφερε ούτε χθες να νικήσει την πρώην ομάδα. Αυτήν με την οποία μεγαλούργησε στα πρώτα χρόνια που εργάστηκε στο νησί, με αρκετούς οπαδούς της, να προσδοκούν να τον ξαναδούν με τις φόρμες με το τριφύλλι.
Δυο ήττες και μια ισοπαλία, είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ στα φετινά παιχνίδια με την Ομόνοια.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις