Το «Married To The Game» επιστρέφει με την προσθήκη του Μαρκ Κουκουρέγια και της συντρόφου του, με τον Ισπανό άσο της Τσέλσι να μιλά για την εκτός γηπέδων ζωή του.
Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς εκπομπής «Married To The Game» επιστρέφει με νέα πρόσωπα από τον κόσμο των κορυφαίων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι, και ο Ζορζίνιο της Άρσεναλ πρωταγωνιστούν μαζί με τις συντρόφους τους, Τέιλορ Γουόρντ και Κατ Χάρντινγκ αντίστοιχα στο δεύτερο κύκλο μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο πρώτος. Στο νέο καστ προστίθενται και οι Γκαμπριέλ Μαγκάλαες, Λίον Μπέιλι, αλλά και ο Μαρκ Κουκουρέγια, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί με τις συντρόφους τους, Γκαμπριέλε Φιγκουεϊρέδο, Στέφανι Χόουπ και Κλαούντια Ροντρίγκεζ, αναλύοντας λεπτομέρειες από τη ζωή τους εκτός γηπέδων και τις δυσκολίες που αυτή έχει.
Η νέα σεζόν υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, όπως φάνηκε ήδη από το τρέιλερ. Συγκεκριμένα, ο Κουκουρέγια εμφανίζεται να ξεσπά σε κλάματα, όσο αφηγείται τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στην Τσέλσι. Επιπλέον, οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών μιλούν ανοιχτά για τις φιλοδοξίες τους, ενώ μας δίνουν μία γεύση από τις πολυτελείς διακοπές τους.
Έσωσε ευρωπαικό εισιτήριο η Ομόνοια, παρόλα αυτά δεν την λες επιτυχημένη τη χρονιά. Ακόμα και η κατάκτηση του κυπέλλου, θα έμοιαζε με «παρηγοριά στον άρρωστο»…
Οριστικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η Marca αναφέρει ότι ο Τσάμπι Αλόνσο υπογράφει τριετές συμβόλαιο και θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι!
Στο γεγονός πως δίκαια Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσουν το φετινό Europa league στάθηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά τη λήξη των δεύτερων ημιτελικών της διοργάνωσης.
Στο γεγονός πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πρέπει να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους τη φετινή σεζόν στάθηκε ο Ρούμεν Αμορίμ μετά την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στον τελικό του Europa League.
Γράφτηκε ιστορία στο «Αρτέμιο Φράνκι»! Η Μπέτις έκλεισε θέση για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό (όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι), με το 2-2 στην έδρα της Φιορεντίνα στην παράτασ
Ένας και ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η επιστροφή της στην Premier League και απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι απέδειξαν ακριβώς αυτό επικρατώντας άνετα με 3-0.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε με 4-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Μπόντο/Γκλιμτ και οι δύο... Αγγλίδες θα διεκδικήσουν το Europa League