«Δεν αλλάζει το πιστεύω του καθενός. Αν έπαιρνα οδηγίες στο ματς με την ΕΝΠ το 2004 θα γινόμουν διεθνής. Την προηγούμενη εβδομάδα η Ομόνοια έπαιζε με τον Διγενή. Το 3-0. Θυμούνται τον Χάμπερ που έβγαλε τη φανέλα και την έδωσε στον Σαβέφτσκι. Για να δεις σε ποια κοινωνία ζούμε. Ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Χριστόφορος Τορναρίτης και απέβαλε ο Καπιτανής παίκτη της ομάδας κόντρα στην Ομόνοια. Βγήκε στο ΡΙΚ ο κύριος Τορναρίτης ότι η Ομόνοια έχει τον Καπιτανή στα δύσκολα και τον Τράττο στα εύκολα. Το 2002 που έπαιξα δυο ματς στην α' κατηγορία. Φαντάσου τι ταμπέλα σου βάζουν από την αρχή της καριέρας σου. Το τρίτο μου ματς ήταν ΑΠΟΕΛ-Άρης. Κέρδιζε το ΑΠΟΕΛ, έδωσε πέναλτι υπέρ Άρη στο 45'. Με μούνταρε ο Λάιος από τον ΑΠΟΕΛ και μου είπε "μας παίζεις 50-50 κόντρα στον Άρη", τον απέβαλα, νίκησε 3-1 ο ΑΠΟΕΛ. Στη συνέχεια ο Άρης κάθε εβδομάδα κέρδιζε... τηλεοπτικά πέναλτι».
Γιατο ματς Ομόνοια-ΕΝΠ: «Δεν ήταν δύσκολο ματς. Μου έβαζαν πίεση οι παίκτες της Ομόνοιας για να με αφήσουν εκτεθειμένο. Ο Καϊάφας μου έβαλε πολή πίεση. Ξεκίνησε στο υποσυνείδητο μου ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ότι είμαι Ομονοιάτης. Και τότε λειτουργάς διαφορετικά. Το λάθος μου σε εκείνο το παιχνίδι είναι ότι έκανα χώρο του Ναγκόλι. Με στοιχειώνει. Δεν είχα δόλο για να νιώθω τύψεις».
«Το πιο δύσκολο μου ματς ήταν στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια με το οφσάιντ του Χαπέσιη. Χωρίς VAR. Δυνάμωναν οι φωνές. Άλλαξα τους βοηθούς διαιτητές για να ολοκληρωθεί ο αγώνας»
Με παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν την Τετάρτη οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές του Σωματείου ΑΠΟΕΛ προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και άλλα ταμεία, συνολικού ύψους €2,3 εκ.