Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήταν άσχημη σε όλους τους τομείς. Έλειπε το πάθος , η θέληση, η ζωντάνια και προφανώς αυτό έφερε μεγάλο προβληματισμό αλλά και αντιδράσεις από τον κόσμο της Ομόνοιας για την κάκιστη εμφάνιση.
Σήμερα οι πράσινοι παίζουν με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στους παίκτες και τον προπονητή να αντιστρέψουν το κλίμα και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να στείλει το μήνυμα ότι είναι ακόμα ικανή τουλάχιστον να βγει Ευρώπη, καθώς σε περίπτωση ήττας θα πάει στο μείον 5 από από τρίτη θέση.
Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν Γιόβετιτς, Μασούρας και Μπεζούς. Εκτός ο Ιγκέμπριτσεν.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Φαμπιάνο, Ντιουνκού, Χαμάς, Κουλιμπαλί, Ελάντερ, Μάριτς, Χαμπος, Σεμέδο, Λοΐζου, Γιόβετιτς, Στεπίνσκι.
Στις 22:00 στο "Αλφαμέγα" αρχίζει αγώνας ανάμεσα σε Πάφο και Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 18:39
Η Ομόνοια θυμάται και παρουσιάζει τους Γερμανία που φρέσκα τα πράσινα.
30/09 @ 16:35
Η ανακοίνωση των οπαδών της Ομόνοιας από την Ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
30/09 @ 16:40
Η Ομόνοια παρουσίασε στην επίσημη της ιστοσελίδα το ιστορικό των αναμετρήσεων με γερμανικές ομάδες.
30/09 @ 12:04
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον αγώνα Ομόνοια - Μάιντς
29/09 @ 21:29
Η ανάλυση της διαιτησίας του αγώνα Ομόνοια-Ανόρθωση από τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου στο ένθετο του Total Green.
29/09 @ 20:58
Το νέο ένθετο ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ με τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου.
BEST OF THEMASPORTS