Η κλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ - Οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοια
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Αρχικά να πω συλληπητήρια στην ΑΕΚ για τον κ. Αυξέντη. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Χάσαμε φάσεις που θα μπορούσαμε προηγηθούμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος. Δείξαμε χαρακτήρα, οι παίκτες το ήθελαν πάρα πολύ. Όσοι αγωνιζόντουσαν και όσοι μπήκαν αλλαγή έδωσαν τα πάντα. Βοήθησε πάρα πολύ ο απίστευτος κόσμος μας. Μας έλειψε πάρα πολύ, φώναζαν 90 λεπτά, πράγμα που ένιωθαν οι παίκτες. Όταν είμαστε ένα κομμάτι, δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε χαρούμενοι που είναι και πάλι στο πλευρό μας. Από εκεί και πέρα, καλή συνέχεια στην Ομόνοια Αραδίππου. Εμείς από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει διακοπή, αλλά δεν σταματούμε. Τελείωσε ο πρώτος τελικός, έμειναν ακόμη έξι».
Για το τι είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Τους είπα ότι εσείς είστε για εσάς. Είστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε παιχνίδι να κερδίζετε. Αυτό τους είπα. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι το δικό μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».