Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τα πλέι οφ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έκλεισε ιδανικά την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, μείωσε την διαφορά στον πόντο από την Πάφο και σήμερα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θέλει ιδανική αρχή στα πλέι οφ.
Ο Άρης έχει πάρει τον ποδοσφαιρικό "αέρα" του ΑΠΟΕΛ στην φετινή σεζόν καθώς και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σεζόν η ελαφρά ταξιαρχία κέρδισε και έδειξε την υπεροχή της κόντρα στον αντίπαλο. Προφανώς και κάθε παιχνίδι διαφέρει άρα σήμερα ο Άρης θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα σε σχέση με το παρελθόν, έτσι ώστε να κερδίσει και πάλι τους γαλαζοκίτρινους.
Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολος είναι ο Κορέια, την ίδια ώρα που επιστρέφουν οι Μαγιαμπέλα και Στρούτσκι.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Άλβες, Μποάκι, Γκόλντσον, Γιαγκό, Καζού, Μαγιαμπέλα, Στρούτσκι, Μαρκίγιεφ, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κοκόριν.
Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ, ελπίζουν ότι η Καραμπάχ θα επανέλθει για τον Μαρκίνιος. Ή τουλάχιστον να τους στείλει πρόταση άλλη ομάδα για τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2028…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/07 @ 14:03
Σύμφωνα με ανάρτηση του (αθλητικoύ συντάκτη από τη Ρουάντα) Eric Ndagijimana στο Χ, η Mamelodi Sundowns FC απέρριψε πρόταση του Άρη για την παραχώρηση του Thapelo Maseko.
08/07 @ 13:01
Ο Άρης ανακοινώνει μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα του...
08/07 @ 10:45
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε δηλώσεις ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος
07/07 @ 20:48
Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Άρης με το οποίο ενημέρωσε για το σημερινό (07/07) πρόγραμμα προπόνησης της προετοιμασίας στην Αυστρία.
06/07 @ 17:02
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (06/07), το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το φιλικό με αντίπαλο την DVTK Ουγγαρίας, αναβλήθηκε.
05/07 @ 21:59
Δηλώσεις στην κάμερα του Άρη παρέθεσε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Σικόρσκι.
BEST OF THEMASPORTS