ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο 17χρονος Ευαγγέλου, ο Νεοφύτου, η... μόστρα και η δουλειά στις ακαδημίες
Ο 17χρονος εξτρέμ Χρύσης Ευαγγέλου είναι ένας ακόμη νεαρός από την ακαδημία της Ομόνοιας που επιβραβεύθηκε με επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σήμερα (14/03) πραγματοποιήθηκε η δίκη για διαφθορά και απάτη κατά του Ζεράρ Πικέ. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για παράνομες προμήθειες που έλαβε μέσω της εταιρίας του, για τη διεξαγωγή του σούπερ καπ Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία .
Τα Μέσα της Ισπανίας αναφέρουν ότι ο Πίκε κατέθεσε κανονικά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της έδρας, των αντιδίκων, αλλά και των δικηγόρων υπεράσπισής του.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο όλη αυτή η ιστορία έχει επηρεάσει τη ζωή του, με τον 38χρονο στο φινάλε να ξεσπάει σε λυγμούς. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Πικέ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν ξέρετε τη ζημιά που αυτό κάνει σε εμένα. Σε άλλη χώρα, θα είχα άγαλμα».
sport-fm.gr