FIFA Rankings: Ούτε πάνω, ούτε κάτω η Εθνική Κύπρου - Πτώση μιας θέσης για Ελλάδα
Παρέμεινε στην 128η θέση της παγκόσμια κατάταξης της ΦΙΦΑ η Εθνική Κύπρου μετά τους αγώνες του Σεπτέμβρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δικαιολογημένα νιώθουν περήφανοι, αυτοί που είχαν (ή έχουν ακόμα) τεχνικά πόστα στην πράσινη ακαδημία, όταν «δικά» τους παιδιά, κάνουν το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «φυτωρίων» της Ομόνοιας, σκιαγράφησε τον Άγγελο Νεοφύτου, ένα παιδί που ευελπιστούν ότι θα αρχίσει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην επαγγελματική ομάδα.
*Όλα όσα δήλωσε ο Μηλιώτης
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πνευματικά χαρακτηριστικά. Είναι ένας παίκτης - προπονητής, θα ακολουθήσει κατά γράμμα ότι του πεις. Είναι ψηλό το επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης. Μπορεί να παίξει πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, είναι πιο περιφερειακός. Μπορεί να σκοράρει εντυπωσιακά γκολ, δοκιμάζει την τύχη του και εκτός περιοχής. Έχει όλα τα φόντα να κτυπήσει με αξιώσεις όχι μόνο την πόρτα της πρώτης ομάδας, αλλά και να κάνει πρωταθλητισμό με την Ομόνοια».
Έσταξε μέλι για τον νεαρό επιθετικό, αλλά σαν να το παράκανε λίγο;
Ίσως θα έπρεπε να περιμένει να παίξει λίγο παραπάνω το παλικάρι στην επαγγελματική ομάδα;
Π.Χ.