Αναφέρθηκε σε μια παλιά ιστορία όταν η Ομόνοια αντιμετώπισε την Άρσεναλ στην Αγγλία με την παρουσία του σε πρακτορείο στοιχημάτων της περιοχής όπου διέμενε η αποστολή των πρασίνων.
«Ήμασταν στο ξενοδοχείο. Από κάτω είχε πρακτορείο. Κυπραίοι. Κατέβηκαν όλοι κάτω. Με τις φόρμες της Ομόνοιας. Είχε τρεις έγχρωμους πίσω από το γυαλί. Τους λέω να κάνουμε κανένα κουπονούι; Έγραψα Άρσεναλ-Ομόνοια 10-0, 100 στερλίνες. Μου λέει ο άνθρωπος σίγουρα; 10-0; Του λέω ναι, είμαι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας. Έμεινε με έβλεπε, τελικά δεν το έπιασε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 52:26 μέχρι το 53:20:
Το Dream Green – Κάνε την Ευχή Πράξη είναι μια νέα πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς του OMONOIA Foundation, εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του make-a-wish και τις αξίες του αθλητισμού.