Αναφέρθηκε σε μια παλιά ιστορία όταν η Ομόνοια αντιμετώπισε την Άρσεναλ στην Αγγλία με την παρουσία του σε πρακτορείο στοιχημάτων της περιοχής όπου διέμενε η αποστολή των πρασίνων.
«Ήμασταν στο ξενοδοχείο. Από κάτω είχε πρακτορείο. Κυπραίοι. Κατέβηκαν όλοι κάτω. Με τις φόρμες της Ομόνοιας. Είχε τρεις έγχρωμους πίσω από το γυαλί. Τους λέω να κάνουμε κανένα κουπονούι; Έγραψα Άρσεναλ-Ομόνοια 10-0, 100 στερλίνες. Μου λέει ο άνθρωπος σίγουρα; 10-0; Του λέω ναι, είμαι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας. Έμεινε με έβλεπε, τελικά δεν το έπιασε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 52:26 μέχρι το 53:20:
Οι οπαδοί της ΕΝΠ περίμεναν πως μετά την περσινή... μυθιστορηματική παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία που εξασφαλίστηκε μετά από χιτσκοκικό φινάλε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ότι τα παθήματα θα γίνονταν μαθήματα και πως φέτος η κατάσταση θα ήταν αλλιώς.
Μία πολύ σημαντική απουσία που προέκυψε από το ευρωπαϊκό ματς με αντίπαλο τη Λωζάνη θα έχει ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για το αυριανό (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για τη 10η αγωνιστική.
Τους βαθμούς που χρειάζεται μία ομάδα για να μπει στην 8άδα αλλά και την 24άδα της League Phase του Conference League, βάσει των νέων υπολογισμών του Football Rankings.