Αναφέρθηκε σε μια παλιά ιστορία όταν η Ομόνοια αντιμετώπισε την Άρσεναλ στην Αγγλία με την παρουσία του σε πρακτορείο στοιχημάτων της περιοχής όπου διέμενε η αποστολή των πρασίνων.
«Ήμασταν στο ξενοδοχείο. Από κάτω είχε πρακτορείο. Κυπραίοι. Κατέβηκαν όλοι κάτω. Με τις φόρμες της Ομόνοιας. Είχε τρεις έγχρωμους πίσω από το γυαλί. Τους λέω να κάνουμε κανένα κουπονούι; Έγραψα Άρσεναλ-Ομόνοια 10-0, 100 στερλίνες. Μου λέει ο άνθρωπος σίγουρα; 10-0; Του λέω ναι, είμαι ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας. Έμεινε με έβλεπε, τελικά δεν το έπιασε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 52:26 μέχρι το 53:20:
𝚬𝚸𝛀𝚻𝚮𝚺𝚬𝚰𝚺 𝚾𝛀𝚸𝚰𝚺 𝚺𝚼𝚴𝚨𝚽𝚬𝚰𝚨 από τη Novibet, με τους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γιάννη Μασούρα και Φώτη Κίτσο από τα... κεντρικά της Λευκωσιάτικης ομάδας για το Belligol!
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο από την ενότητα «ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ» της εκπομπής «Total Green», όπου ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής της UEFA, Ανδρέας Γεωργίου, σχολίασε επίμαχες φάσεις από τον αγώνα πρωταθλήματος της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Freedom24 Krasava ΕΝΥ.