ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Κρητικοί και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται για τον τίτλο του Super Cup! (Πιθανές ενδεκάδες)
ΟΦΗ και Ολυμπιακός τίθενται σήμερα στις 17:00 αντιμέτωποι στο Παγκρήτιο στον μεγάλο τελικό του Βetsson Super Cup!




Ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα με 4-0 στο πρώτο λεπτό, με την ΕΘΑ να ισοφαρίζει σε 6-6 στο 3’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στον αγώνα στο 8’ με 18-16 και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 19-24. Με τρίποντο του Singleton στο 14’ ο ΑΠΟΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα με 30-29 και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου, η ομάδα της Έγκωμης πέτυχε 10 σερί πόντους και άνοιξε τη διαφορά στο +8 (40-48).
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι. Με τον Parker να ευστοχεί σε βολές στο 25’ γύρισε το σκορ σε 55-54, και με τρίποντο του Βαρσός 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της περιόδου, έκανε το 67-60.
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πολύ ανταγωνιστικό, με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ, και την ΕΘΑ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Με τρίποντο του Deloney στο 36’ μείωσε σε 77-76. Οι βολές του Singleton στο 37’ έδωσαν προβάδισμα 5 πόντων στον ΑΠΟΕΛ, και καταφέρνοντας να διατηρήσει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, πήρε το ροζ φύλλο αγώνος με 94-86.
Τα δεκάλεπτα: 19-24, 40-48, 67-60, 94-86
ΑΠΟΕΛ Perestroika (Νικόλας Παπαδόπουλος): Dawes 34 (2), Bάρσος 7 (1), Γιουνγκ 13, Παπαμιχαήλ, Parker 20, Singleton 15 (2), Koιλαράς 5 (1), Daniels
ΕΘΑ (Μιχάλης Ζάκου): Λουκά 4, Allen 17 (1), Henderson 13, Deloney 35 (9), Donzo 14 (2), Καραμπατάκης 3(1), Κουτούρης, Α.Ν. Νεοφύτου, Α.Σ. Νεοφύτου, Τσουλούπας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις