Δεμένος μέχρι το 2026…

Δεμένος μέχρι το 2026…

Ο Λούκας Φλόρες ήταν ο κορυφαίος του Εθνικού στο προχθεσινό ματς με την πρωτοπόρο Πάφο. Οι επεμβάσεις του, ήταν ένας από τους λόγους που σκόνταψε (για πρώτη φορά με μικρομεσαία ομάδα) η ομάδα του Καρσέδο, χάνοντας δυο βαθμούς.

Έχει κερδίσει επαίνους και σε άλλα φετινά ματς ο 22χρονος Βραζιλιάνος κίπερ. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Άχνας, μέχρι τον Μάη του 2026.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!