Βροχή τα γκολ και φιλική ισοπαλία για την ΑΕΚ στην Ολλανδία
Η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία 3-3 σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην RFC Seraing, σε ένα αγώνα όπου ξεχώρισε ο νεαρός Λουκαίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο κενό έπεσε η έφεση της Νότιγχαμ για το πρόστιμο 900.000 ευρώ που της επιβλήθηκε για αναρτήσεις της κατά διαιτητή σε αγώνα της περασμένης περιόδου.
Συγκεκριμένα, η Φόρεστ διαμαρτηρήθηκε για τρία πέναλτι στην ήττα με 2-0 από την Έβερτον τον περασμένο Απρίλιο και λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι έκανε ανάρτηση στο X, λέγοντας ότι ο VAR Στιούαρτ Ατγουελ ήταν φίλαθλος της Λούτον, ομάδα με την οποία πάλευε για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Αν και η Φόρεστ αρνήθηκε ότι τα δημοσιεύματα υπονοούσαν οποιαδήποτε προκατάληψη ή αμφισβήτησαν την ακεραιότητα των διαιτητών του αγώνα, δεν γλίτωσε το βαρύ πρόστιμο, ωστόσο άσκησε έφεση κατά της απόφασης, χαρακτηρίζοντας υπερβολικό το ποσό με το οποίο τιμωρήθηκε.
«Το συμβούλιο εφέσεων απέρριψε μια μεταγενέστερη προσφυγή της Νότιγχαμ Φόρεστ σε σχέση τόσο με την ευθύνη όσο και με την κύρωση και διέταξε επίσης τον σύλλογο να αφαιρέσει τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε (10/3) η FA.
Η Φόρεστ, η οποία τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για παραβίαση των οικονομικών κανόνων του πρωταθλήματος, απέφυγε τον υποβιβασμό, αφού τερμάτισε 17η, ενώ η Λούτον, που τερμάτισε 18η, υποβιβάστηκε. Αυτή τη σεζόν, η Φόρεστ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και κάνει όνειρα για έξοδο στο Champions League.
Πηγή: sport-fm.gr