Με ντέρμπι «αιωνίων» θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον τίτλο και τις θέσεις της Ευρώπης. Back-to-back οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προέκυψε στην πρεμιέρα των play-offs.
Μετά την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, οι «αιώνιοι» θα συγκρουστούν στην 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, την ώρα που η ΑΕΚ θα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Τα ίδια ζευγάρια (με αντίστροφες έδρες προφανώς) θα τεθούν αντιμέτωπα και στην τελευταία αγωνιστική, ενώ back-to-back (στο κλείσιμο του πρώτου γύρου και την έναρξη του δεύτερου) θα γίνουν οι αναμετρήσεις των Πειραιωτών με την «Ένωση».
Η έναρξη των play-offs αναμένεται να γίνει την Κυριακή, 30 Μαρτίου (μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες), ενώ ο ακριβής ορισμός των αγώνων θα γίνει μετά το Δ.Σ. της λίγκας την προσεχή Τετάρτη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πηγή: sport-fm.gr
Η Πάφος αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 την Τζουργκάρντερ με μοναδικό στόχο την ιστορική πρόκριση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/03 @ 23:08
Η ΑΕΚ έκλεισε την κανονική περίοδο στη Super League με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με ήττα από τον Ολυμπιακό και ισοπαλία στο Χαριλάου και στην ουσία οι ελπίδες της για τον τίτλο εξανεμίστηκαν.
12/03 @ 22:46
Το παιδί-θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και ετοιμάζεται για μεταγραφή ρεκόρ.
12/03 @ 22:25
Τι δήλωσε ο προπονητής της Μπόντο Γκλιμτ, Κχιέτιλ Κνούτσεν, εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.
12/03 @ 20:55
Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Stoiximan Super League από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των 9 “μικρών”.
12/03 @ 20:50
Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό με τοποθέτηση του στο ΔΣ της Stoiximan Super League πως εξασφάλισε τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις 9 ομάδες εκτός του Big 5 του ελληνικού πρωταθλήματος.
12/03 @ 19:14
Τα ματς που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή για τις δέκα αγωνιστικές στα playouts.
BEST OF THEMASPORTS