Ο Μανόλο είναι πρωταθλητής Ευρώπης! Παρότι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Καραλής κατέκτησε -μαζί με τον Φλον- το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Εμμανουήλ Καραλής ακόμη και στην κακή του ημέρα… πετάει ψηλά! Παρότι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και αγχώθηκε -και μας άγχωσε- ο Έλληνας πρωταθλητής κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην ισοβαθμία με τον Ολλανδό Φλον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5,90 μέτρα και είχαν τις ίδιες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την πρώτη θέση.
sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/03 @ 17:17
Η αποστολή της κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής για την Ρόδο, με τους ποδηλάτες μας να είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση ενόψει των καθιερωμένων αγώνων.
06/03 @ 11:10
Το Βέλγιο, το βράδυ της Παρασκευής, 7 Φεβρουαρίου 2025, είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Γυναικών στο Χάντμπολ, στην πρεμιέρα του γ’ ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Women’s EHF EURO 2026, ο οποίος φιλοξενείται στο νησί μας.
02/03 @ 14:35
Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο Μάριος Γεωργίου που πρόσφατα αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής γυμναστικής στην Ευρώπη
28/02 @ 23:41
Μυθικός Εμμανουήλ Καραλής, πήδηξε στα 6,02 μέτρα στο 10ο All Star Perche στο Κλερμόν Φεράν της Γαλλίας και έσπασε για έκτη φορά μέσα στο 2025 το Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ!
28/02 @ 12:38
Με μία ανάρτηση στα social media ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι
27/02 @ 20:14
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Μίλαν Τραίκοβιτς.
BEST OF THEMASPORTS