Κυκλοφοριακό «χάος» στον αυτοκινητόδρομο λόγω διπλού τροχαίου - Δείτε σε ποιο σημείο
Λόγω δύο οδικών συγκρούσεων, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο παρά το Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού και προς τις δύο κατευθύνσεις.




Αγχώθηκε, αλλά πέρασε με νίκη από την έδρα της Τσβόλε ο Άγιαξ!
Η ομάδα του Άμστερνταμ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και χρειάστηκε ένα γκολ του Τέιλορ με πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR για χέρι, έτσι ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0!
Έτσι, πήρε το τρίποντο για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική της ολλανδικής Eredivisie, συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +8 από τη δεύτερη Αϊντχόφεν και περιμένοντας πλέον τη ρεβάνς της με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, για τη φάση των «16» του Europa League (είχε ηττηθεί με 2-1 στην έδρα του).
Νωρίτερα, η Ουτρέχτη, με βασικό τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια της, επιβλήθηκε 3-2 της Βιλεμ, ενώ πέντε γκολ είχε και η αναμέτρηση της Ναϊμέγκεν με τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην έδρα της πρώτης, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 3-2 και να παραμένουν εντός της πρώτης επτάδας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 7/3
Μπρέντα-Σπάρτα Ρότερνταμ 1-1
Σάββατο 8/3
Αϊντχόφεν-Χέρενφεν 2-1
Φορτούνα Σιτάρντ-Χέρακλες 2-1
Κυριακή 9/3
Βίλεμ-Ουτρέχτη 2-3
Ναϊμέγκεν-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 2-3
Τσβόλε-Αγιαξ 0-1
Τβέντε-Αλμερε Σίτι 17:45
Τρίτη 1/4
Αλκμααρ-Βάαλβαϊκ 21:00
Τετάρτη 2/4
Φέγενορντ-Γκρόνινγκεν 21:00
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις