Η Ομόνοια απέδειξε για ακόμα μια φορά την αστάθεια της αλλά και ότι νοσεί σε σημαντικούς τομείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια μετά την πρώτη αποτυχημένη χρόνια ποδοσφαιρικά του Παπασταύρου, έγιναν σωστές κινήσεις, ήρθε ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Νεόφυτος Λάρκου έχτισε μια δυνατή ομάδα, έφερε τον Χενινγκ Μπεργκ, βγήκαν παίκτες από τις ακαδημίες και η Ομόνοια για δύο χρόνια από το 2019 μέχρι το 2021 έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, πήρε πρωτάθλημα, ήρθε την σεζόν του covid και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό όμιλο.
Η συνέχεια μπορεί να έφερε ευρωπαϊκές πορείες, κατακτήσεις κυπέλλων και κατά διαστήματα μια ομάδα που έπαιζε καλά αλλά δεν είχε καμία σχέση με εκείνη την διετία όπου όλα δούλευαν ρολόι και με επαγγελματισμό με σωστούς ανθρώπους σε σωστές θέσεις.
Την τελευταία τριετία η Ομόνοια κάνει συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα λάθη. Ελλιπές ροστερ χωρίς να είναι όλοι οι παίκτες ισάξιοι όπως για παράδειγμα η Πάφος, αστάθεια στην αγωνιστική κατάσταση και ακόμα χειρότερα αστάθεια στο κομμάτι του προπονητή. Επιπλέον στο κομμάτι του Αθλητικού διευθυντή μετά τον Λάρκου αυτό το μοντέλο έχει αποτύχει με όλους όσους ανέλαβαν.
Μετά το πρωτάθλημα του 2021 πολλοί πίστευαν ότι οι πράσινοι θα ξεκινήσουν μια ποδοσφαιρική κυριαρχία αλλά έπεσαν όλοι έξω. Αυτό σίγουρα δεν αρέσει στον κόσμο ο οποίος μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ χθες ξέσπασε και ίσως να ήρθε η στιγμή και η διοίκηση Παπασταύρου να λάβει σοβαρά μέτρα για να χριστεί μια ομάδα αντάξια και καλύτερη από την διετία 2019 - 2021.
Την οικονομική δυνατότητα την έχει, αυτή δεν είναι πρόβλημα. Χρειάζεται όμως τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις.
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/06 @ 21:10
Ο κόσμος της Ομόνοιας έδωσε βροντερό παρών σήμερα Κυριακή (29/06) στο FAN DAY που διοργάνωσαν οι «πράσινοι» στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ.
29/06 @ 18:11
Παρών στο Fan Day της Ομόνοιας, ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος έγινε... αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς του «τριφυλλιού»!
29/06 @ 17:17
Κοσμοσυρροή στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, στις εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς, όπου είναι σε εξέλιξη το Fan Day της Ομόνοιας, το οποίο ξεκίνησε στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00!
29/06 @ 13:58
Σημαντικές σημειώσεις σχετικά με τις Privilege card και τις τραπεζικές κάρτες OMONOIA Αιώνια VISA:
29/06 @ 12:00
Η Ομόνοια ανακοίνωσε δύο μεγάλες προσφορές της Cyta αποκλειστικά για τους φιλάθλους της.
29/06 @ 10:33
Ημέρα Fan Day σήμερα για τον κόσμο της Ομόνοιας που περιμένει και ανυπομονεί για το μεταγραφικό κομμάτι.
BEST OF THEMASPORTS