Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και διψήφιες διαφορές καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησής του με την Παρτίζαν στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 82-70, σε γιορτινή ατμόσφαιρα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Πολύ ωραία στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη βραδιά κατέγραψε η παρακάμερα των «ερυθρόλευκων». Από την αποθέωση του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών πριν το τζάμπολ και τις πολλές δραστηριότητες για αυτούς που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, μέχρι το «πάρτι» στο φινάλε και το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», ήταν μία βραδιά με όμορφες στιγμές.
Την παράσταση κλέβει ο Κώστας Παπανικολάου, που τραγούδησε παθιασμένα με τον κόσμο και μετά έδωσε το σύνθημα για ένα δυνατό «Ολυμπιακός» μαζί με τους συμπαίκτες του.
Δείτε την παρακάμερα:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις