Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια (Πιθανή εντεκάδα)

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια (Πιθανή εντεκάδα)

Ο στόχος της εξάδας επιτεύχθηκε και σήμερα θέλει ιδανικό κλείσιμο στην κανονική διάρκεια

Ο Απόλλωνας θα είναι μέσα στην πρώτη εξάδα για τα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος κάτι που θα τον βοηθήσει να έχει ανταγωνιστικά παιχνίδια ενόψει και του θεσμού του Κυπέλλου. 

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ρεαλιστικά από το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο,  αλλά τα δέκα ντέρμπι θα κρατήσουν τους γαλάζιους σε ψηλό επίπεδο.  Άλλωστε θα έχει την ευκαιρία ο Απόλλωνας να αποδείξει μέσα από αυτά τα παιχνίδια ότι αδικήθηκε φέτος από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Αυγουστή είναι με τιμωρία την ίδια ώρα που επιστρέφουν οι Βεισμπεκ και Ντουοντού. Εκτός θα είναι οι Βούρος,  Σαγκάλ και Μάρκες. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Κουν , Σάντος,  Ντε Μάρκο,  Κβίντα,  Μαλεκκίδης,  Κυριάκου,  Μπουαγκάρ,  Βεισμπεκ,  Ντιον,  Ντουοντού,  Ντορεγκαραι. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λίνκολν: Άνοδος στην Championship μετά από... 65 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίνκολν: Άνοδος στην Championship μετά από... 65 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίνκολν πανηγύρισε μια ιστορική άνοδο στην Championship μετά από 65 χρόνια, επικρατώντας 2-1 της Ρέντινγκ εκτός έδρας σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 90+6’.