Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Μετά από μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η General Motors και η Cadillac μπαίνουν και επίσημα στο grid της Formula 1!
Όπως ανακοίνωσαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, από την αγωνιστική σεζόν του 2026, οι ομάδες του πρωταθλήματος θα αυξηθούν στις 11, καθώς η GM έλαβε την τελική έγκριση από τη FIA!
Ο αμερικάνικος κολοσσός θα αγωνίζεται τα πρώτα χρόνια με κινητήρες της Ferrari, μέχρι να βελτιώσει την τεχνογνωσία της για τις δικές της μηχανές, την ώρα, όπου η είσοδος της Cadillac στη Formula 1, «αναγεννά» την τεράστια αγορά των ΗΠΑ, που πλέον θα εκπροσωπούνται από μία δική τους ομάδα στο κορυφαίο μηχανοκίνητο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις