Themasports teamΣε μια νέα εποχή θα περάσει το 2026 η Formula 1, καθώς από εκείνη τη σεζόν οι ομάδες θα αυξηθούν στις 11, με την General Motors και η Cadillac να μπαίνουν και επίσημα στο grid!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά από μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η General Motors και η Cadillac μπαίνουν και επίσημα στο grid της Formula 1!
Όπως ανακοίνωσαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, από την αγωνιστική σεζόν του 2026, οι ομάδες του πρωταθλήματος θα αυξηθούν στις 11, καθώς η GM έλαβε την τελική έγκριση από τη FIA!
Ο αμερικάνικος κολοσσός θα αγωνίζεται τα πρώτα χρόνια με κινητήρες της Ferrari, μέχρι να βελτιώσει την τεχνογνωσία της για τις δικές της μηχανές, την ώρα, όπου η είσοδος της Cadillac στη Formula 1, «αναγεννά» την τεράστια αγορά των ΗΠΑ, που πλέον θα εκπροσωπούνται από μία δική τους ομάδα στο κορυφαίο μηχανοκίνητο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Eκτός έδρας, δεν έχει κερδίσει ποτέ (στα 5 χρόνια που μπήκε σε άλλα καλούπια) ο Άρης, την Πάφος Fc, μια από τις ανταγωνίστριες του για τον τίτλο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 09:42
Ο Μαξ Φερστάπεν δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά αντιλαμβάνεται πως πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάρει ξανά το πρωτάθλημα.
09/11 @ 08:08
Μετά την σπουδαία νίκη στο Sprint Race του Ιντερλάγκος, ο Λάντο Νόρις κατέκτησε χθες (08/11) και την pole position για τον σημερινό (09/11) αγώνα του GP της Βραζιλίας! Στην 4η θέση ο Πιάστρι, καταστροφή για τον Φερστάπεν!
17/11 @ 14:51
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά οικειοθελώς, με μία νέα τηλεοπτική παραγωγή. Θα μάθουμε κάτι για τον Γερμανό θρύλο;
08/11 @ 21:22
Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
20/10 @ 00:30
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών στη Formula 1 μετά την επιβλητική νίκη του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix των ΗΠΑ.
20/10 @ 00:00
Κυριαρχικός Μαξ Φερστάπεν έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη του GP των ΗΠΑ και μείωσε τη διαφορά από τους δύο πιλότους της McLaren. Πρώτο βάθρο μετά από 5 αγώνες για τη Ferrari!
BEST OF THEMASPORTS