Αδιανόητο: Έπαιζε με το δελτίο του νεκρού αδερφού του

Αδιανόητο: Έπαιζε με το δελτίο του νεκρού αδερφού του

Αδιανόητο περιστατικό στο ποδόσφαιρο της Βολιβίας, με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μοντάνο που έπαιζε με το δελτιό του νεκρού αδερφού του.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο ποδόσφαιρο της Βολιβίας με τον 25χρόνο ποδοσφαιριστή της Αουρόρα να παίζει με δελτίο του νεκρού του αδερφού.

Πρόκειται για τον Ντιέγκο Μοντάνο, ο οποίος τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό απο κάθε αθλητική δραστηριότητα και η ομάδα του με αφαίρεση 33 βαθμών.

Το πλαστό δελτίο, ήταν του 20χρόνου νεκρού αδερφού του Γκάμπριελ. Όπως αναφέρει η «Diario Ole», ο στόχος του ήταν να αγωνιστεί με αυτά τα στοιχεία στην επαγγελματική κατηγορία της Βολιβίας, έχοντας στόχο ακόμα και να παίξει με την εθνική ομάδα!

 

to10.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!