Themasports teamΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε στη δημοσιότητα, την άκρως εντυπωσιακή, εμφάνιση της ομάδας για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επετειακά αποκαλυπτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα, καθώς στις 10 Μαρτίου ο σύλλογος συμπληρώνει και επίσημα 100 χρόνια ζωής με την ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει μια σειρά από ενέργειες προκειμένου ο κόσμος του να συμμετέχει ενεργά στα γενέθλια
Έτσι, μέσω των social media και με το σλόγκαν «Κόκκινο για το πάθος μας, λευκό για την αγνή μας αγάπη», ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη συλλεκτική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση για την επέτειο των 100 ετών, η οποία θα φορεθεί στο επικείμενο ματς της 26ης αγωνιστική με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Το σχετικό δελτίο Τύπου:
Η adidas και η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζουν με περηφάνια τη συλλεκτική επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας που συμπληρώνονται φέτος φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το ένδοξο παρελθόν του Ολυμπιακού. Εμπνευσμένη από την πορεία της ομάδας και τις χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες εντός έδρας εμφανίσεις της, η δημιουργική ομάδα σχεδιαστών στα κεντρικά της adidas συμπεριέλαβε τον «θρυλικό» συνδυασμό από κόκκινες και λευκές ρίγες που αντικατοπτρίζουν την ιστορική διαδρομή του Ολυμπιακού.
Τόσο τα μανίκια όσο και ο γιακάς με κουμπιά διαθέτουν ερυθρόλευκες ρίγες, υπογραμμίζοντας τον τιμητικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης συλλεκτικής επετειακής φανέλας για τις ιστορικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Στο κεντρικό τους σημείο δεσπόζει το επετειακό έμβλημα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο με τα 100 χρόνια καθώς και για πρώτη φορά, το ιστορικό λογότυπο των adidas Originals όπως είχαν και οι πρώτες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις που ξεκίνησε να σχεδιάζει το brand από το 1972. Οι συλλεκτικές επετειακές φανέλες έχουν ραμμένες τις ρίγες ενώ στο κάτω μέρος τους αναγράφουν την ημερομηνία ίδρυσης του Ολυμπιακού. Η συλλεκτική επετειακή εμφάνιση ολοκληρώνεται με λευκά σορτς που διαθέτουν και αυτά το επετειακό έμβλημα της ομάδας και το adidas Originals trefoil λογότυπο.
Η συλλεκτική επετειακή εμφάνιση τιμά τα 100 χρόνια επιτυχίας και δόξας της θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού και θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Red Store, στη μπουτίκ του Ολυμπιακού και σύντομα στο adidas store (Ερμού 44).







Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2027. Τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες. Ανάμεσα τους ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας και νυν της Μπόρνμουθ, Άντονι Ιραόλα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS