Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε στη δημοσιότητα, την άκρως εντυπωσιακή, εμφάνιση της ομάδας για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επετειακά αποκαλυπτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα, καθώς στις 10 Μαρτίου ο σύλλογος συμπληρώνει και επίσημα 100 χρόνια ζωής με την ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει μια σειρά από ενέργειες προκειμένου ο κόσμος του να συμμετέχει ενεργά στα γενέθλια
Έτσι, μέσω των social media και με το σλόγκαν «Κόκκινο για το πάθος μας, λευκό για την αγνή μας αγάπη», ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη συλλεκτική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση για την επέτειο των 100 ετών, η οποία θα φορεθεί στο επικείμενο ματς της 26ης αγωνιστική με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Το σχετικό δελτίο Τύπου:
Η adidas και η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζουν με περηφάνια τη συλλεκτική επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας που συμπληρώνονται φέτος φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το ένδοξο παρελθόν του Ολυμπιακού. Εμπνευσμένη από την πορεία της ομάδας και τις χαρακτηριστικές ερυθρόλευκες εντός έδρας εμφανίσεις της, η δημιουργική ομάδα σχεδιαστών στα κεντρικά της adidas συμπεριέλαβε τον «θρυλικό» συνδυασμό από κόκκινες και λευκές ρίγες που αντικατοπτρίζουν την ιστορική διαδρομή του Ολυμπιακού.
Τόσο τα μανίκια όσο και ο γιακάς με κουμπιά διαθέτουν ερυθρόλευκες ρίγες, υπογραμμίζοντας τον τιμητικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης συλλεκτικής επετειακής φανέλας για τις ιστορικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Στο κεντρικό τους σημείο δεσπόζει το επετειακό έμβλημα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο με τα 100 χρόνια καθώς και για πρώτη φορά, το ιστορικό λογότυπο των adidas Originals όπως είχαν και οι πρώτες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις που ξεκίνησε να σχεδιάζει το brand από το 1972. Οι συλλεκτικές επετειακές φανέλες έχουν ραμμένες τις ρίγες ενώ στο κάτω μέρος τους αναγράφουν την ημερομηνία ίδρυσης του Ολυμπιακού. Η συλλεκτική επετειακή εμφάνιση ολοκληρώνεται με λευκά σορτς που διαθέτουν και αυτά το επετειακό έμβλημα της ομάδας και το adidas Originals trefoil λογότυπο.
Η συλλεκτική επετειακή εμφάνιση τιμά τα 100 χρόνια επιτυχίας και δόξας της θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού και θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Red Store, στη μπουτίκ του Ολυμπιακού και σύντομα στο adidas store (Ερμού 44).







Το συμβόλαιο που έχουν συνάψει με τον Κρεκ, είναι ο λόγος που δεν βγαίνουν στον Απόλλωνα να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, σε σχέση με το (πολύ ορατό) σενάριο να μην εμπλακεί στην διαχείριση ο Ουαλός επιχειρηματίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/10 @ 20:50
Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ.
22/10 @ 15:23
Την ύπαρξη συμφωνίας, σε πρώτη φάση, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη, γνωστοποίησε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ!
22/10 @ 11:45
Ο Ισπανός τεχνικός, ανακοινώνεται πιθανότατα μετά την Φέγενορντ, φέρνει μαζί του κορυφαίο σταφ και μια έκπληξη στην εντεκάδα του τριφυλλιού.
21/10 @ 17:20
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου παύει ν' αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού και αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή έπειτα από μια διετία.
21/10 @ 14:58
Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Γιώργο Μπαντή και τον υπεύθυνο ποδοσφαίρου ανδρών, Βασίλη Παπαδόπουλο, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Μιχάλη Βοριαζίδη.
21/10 @ 14:56
Ο Τέντι Σάντις κάνει θραύση στην παγκόσμια αγορά, με τον Ελληνοαμερικανό σχεδιαστή να κουβαλά μια εντυπωσιακή ιστορία και να αποτελεί τον εμπνευστή του φοβερού τζάκετ του Ολυμπιακού.
BEST OF THEMASPORTS