Χαρίτου: "Να κερδίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο και βλέπουμε για κάτι παραπάνω"

Χαρίτου: "Να κερδίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο και βλέπουμε για κάτι παραπάνω"

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα έχουμε πιστεύω μια καλή διάθεση λόγω και της νίκης επί της Πάφου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι αυτό που έρχεται. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστεί μια ομάδα σε ένα κλασικό ντέρμπι. Έχει αποδειχθεί ότι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των ομάδων σε τέτοια παιχνίδια. Υπάρχει το γόητρο, σίγουρα υπάρχει και η ανάγκη των βαθμών. Ο ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να παρουσιαστεί αδιάφορος. Δεν περιμένουμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι μια μάχη για τους βαθμούς και το γόητρο».

Για το που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: «Εμείς έχουμε λίγες πιθανότητες για τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμη 11 παιχνίδια, είναι 33 βαθμοί. Μπορούμε να κάνουμε πολλές μαθηματικές πράξεις. Είναι καλό να κλείσουμε την κανονική διάρκεια με τους τρεις βαθμούς και μετά να πάμε στη 2η φάση. Νομίζω έχουμε τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι της εξάδας. Ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να δούμε από εκεί και πέρα εάν μπορούμε πετύχουμε κάτι το παραπάνω».

Αν θα πάει με την ίδια προσέγγιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου, όπως αγωνίστηκε κόντρα στην Πάφο: «Νομίζω ότι έτσι θα πάει ναι»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για το πέρασμά του στην Μπαρτσελόνα, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι, τους οποίους έζησε σε προπονήσεις και αγώνες.