Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα έχουμε πιστεύω μια καλή διάθεση λόγω και της νίκης επί της Πάφου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι αυτό που έρχεται. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστεί μια ομάδα σε ένα κλασικό ντέρμπι. Έχει αποδειχθεί ότι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των ομάδων σε τέτοια παιχνίδια. Υπάρχει το γόητρο, σίγουρα υπάρχει και η ανάγκη των βαθμών. Ο ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να παρουσιαστεί αδιάφορος. Δεν περιμένουμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι μια μάχη για τους βαθμούς και το γόητρο».
Για το που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια: «Εμείς έχουμε λίγες πιθανότητες για τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμη 11 παιχνίδια, είναι 33 βαθμοί. Μπορούμε να κάνουμε πολλές μαθηματικές πράξεις. Είναι καλό να κλείσουμε την κανονική διάρκεια με τους τρεις βαθμούς και μετά να πάμε στη 2η φάση. Νομίζω έχουμε τον καλύτερο απολογισμό στα ντέρμπι της εξάδας. Ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να δούμε από εκεί και πέρα εάν μπορούμε πετύχουμε κάτι το παραπάνω».
Αν θα πάει με την ίδια προσέγγιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Αναστασίου, όπως αγωνίστηκε κόντρα στην Πάφο: «Νομίζω ότι έτσι θα πάει ναι»
Πανέτοιμη και αποφασισμένη να... τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στην «Αρένα» είναι η ΑΕΚ, η οποία απόψε (22:00) κοντράρεται με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο καυτό «Marshall Józef Piłsudski's Municipal Stadium of Legia Warsaw», για τον 3ο προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 11:00
Με προσοχή και σοβαρότητα η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) στο ΓΣΠ την Αράζ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των Αζέρων, για να... φιξάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό ραντεβού της στα πλέι-οφ του Conference League, με την ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι Βόλφσμπεργκερ-ΠΑΟΚ.
13/08 @ 23:30
Όπως πληροφορούμαστε η Ομόνοια θα στείλει άτομο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα Βόλσμπεργκερ – ΠΑΟΚ.
13/08 @ 21:37
O Τάσος Χατζηγιοβάννης βρίσκεται στην αποστολή ενόψει του αγώνα με την Αράζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
13/08 @ 21:30
Η Ομόνοια ενημερώνει για την αποστολή του αγώνα με την Αράζ, στο ΓΣΠ.
13/08 @ 19:38
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ιστοσελίδα μας, ThemaSports από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (Πέμπτη, 14/8) επαναληπτικού κόντρα στην Αράζ.
13/08 @ 16:57
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ, για το πόσο κόσμο περιμένει η ομάδα του αύριο στη ρεβάνς με την Αράζ.
BEST OF THEMASPORTS