ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τις ματσάρες Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν και Σπόρτινγκ - Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους αγώνες της Τρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.




Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 45-16, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήταν 90-39.
Κορυφαία για τη νικήτρια ήταν η Tijana Raca (14 πόντοι, 30 βαθμοί).
Η ΑΕΛ έκανε δυναμικό μπάσιμο στο παιχνίδι και από την αρχή είχε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο αύξανε συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.
Στο 5`, το σκορ είχε πάει στο 16-0 για τη μετέπειτα νικήτρια, που προηγήθηκε στο 10` με 22-4.
Στη 2η περίοδο ο ΑΠΟΠ βρήκε περισσότερες λύσεις στο εκτελεστικό κομμάτι, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλο του, που είχε συνεχόμενες λύσει στο εκτελεστικό κομμάτι και όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, να προηγηθεί με 45-16 η ΑΕΛ, όταν έκλεισε το πρώτο μισό.
Στην 3η περίοδο, οι δυο ομάδες εύρισκαν περισσότερες λύσεις στην επίθεση, αλλά με την ΑΕΛ να συντηρεί μια μεγάλη διαφορά, της οποίας η τιμή ξεπέρασε τους 30 πόντους και στο τέλος της 3ης περιόδου, προηγήθηκε με 66-32.
Με τη διαφορά στην τιμή των 34 πόντων, η τελευταία περίοδος, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Στο 35` η ΑΕΛ προηγήθηκε με 79-34, για να φθάσει στη νίκη με τελικό αποτέλεσμα, 90-39.
Δεκάλεπτα: 04-22, 16-45, 32-66, 39-90.
ΑΠΟΠ (Ισμήνη Ζωηρού): Μιχαήλ 13 (1), Παπανικολάου 4, Ευσταθίου 7 (1), Θεμιστοκλέους 10, Νικοδήμου 2, Θεότη, Παπάλλα 3 (1).
ΑΕΛ (Μιχάλης Κουνούνης): Rickards 17 (2), Mandic 13 (1), Στυλιανίδη 18 (4), Raca 14 (2), Οικονόμου 14, Γεωργίου 6, Αντωνίου, Παπάλλα 8.
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις