ΟΜΟΝΟΙΑ: Έξτρα άδεια για τους διεθνείς - Τα δεδομένα με Ελάντερ
Οι διεθνείς της Ομόνοιας, Λοίζου, Χάμπος, Ν. Παναγιώτου και Γιόβετιτς θα έχουν μια εβδομάδα έξτρα άδεια από τους υπόλοιπους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του Τζάνι Χονκαβάαρα:
«Πολύ καλή ομάδα με την μπάλα η Πάφος και είναι πειθαρχημένη επιθετικά. Κρατούν κοντά τις γραμμές και έχουν πολύ ποιοτικούς παίκτες που ξέρουν να συνδέονται όταν παίζουν. Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για το ποια αγωνιστική προσέγγιση θα έχει η ομάδα του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα: «Παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να αμυνόμαστε συνεχώς, πρέπει να επιτεθούμε και να παίξουμε ομαδικά».
Για το τι γνωρίζει για την Πάφο: «Είδα πολλά παιχνίδια και έχω σεβασμό προς την Πάφο. Μελέτησα τα παιχνίδια της και στο πρωτάθλημα, έχουν όλοι ενδιαφέρον προφίλ στην ομάδα».
Για τις αδυναμίες της Πάφου: «Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι, αυτός είναι ο τρόπος της. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους ανοικτούς χώρους που θα μας δώσουν».