Ο Κωνσταντής Τζολάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μπόντο/Γκλιμτ στη Νορβηγία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγχαρητήρια στην ομάδα νέων για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Youth League θέλησε να στείλει ο Κωνσταντής Τζολάκης, κάνοντας την… ευχή και οι άνδρες να ακολουθήσουν τον εν λόγω δρόμο στο Europa League.
Παράλληλα, ο 22χρονος κίπερ μίλησε για τον συνθετικό χλοοτάπητα και τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού, όπως και για τον παράγοντα κόπωση και πώς επηρεάζει την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζολάκη στη συνέντευξη Τύπου:
Για την πρόκριση των νέων και ένα σχόλιο για το ματς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα νέων που πέρασε στην οκτάδα, είναι μεγάλο επίτευγμα, το βλέπαμε όλοι στο ξενοδοχείο, ελπίζουμε να ακολουθήσουμε την ομάδα νέων όπως πέρυσι, που έπαιζαν νωρίτερα και έπαιρναν τις προκρίσεις πρώτα αυτοί και μετά εμείς».
Για τον συνθετικό χλοοτάπητα και πώς επηρεάζει: «Έχω ξαναπαίξει, αλλά το κάθε γήπεδο με συνθετικό είναι διαφορετικό, θεωρώ ότι επηρεάζει αρκετά το κρύο και αν έχει χιόνι το γήπεδο. Η μπάλα θα έχει μεγαλύτερο σπιν, θα πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, να είμαστε προσεκτικοί γιατί αρκετοί δεν το έχουν ξαναζήσει».
Αν η περσινή επιτυχία και το φετινό αήττητο σερί έχει δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Αυτοπεποίθηση η ομάδα έχει αποκτήσει από την αρχή της σεζόν, γνωρίζουμε το πλάνο με το οποίο παίζουμε, το ακολουθούμε πιστά και τα αποτελέσματα έρχονται, οπότε συνεχίζει αυτό να μας πεισμώνει περισσότερο και μας κάνει να θέλουμε να δείξουμε χαρακτήρα και ένα πρόσωπο που μας κάνει να βγαίνουμε νικητές μετά από κάθε ματς».
Για το αν υπάρχει κόπωση: «Όταν έχουμε ένα ευρωπαϊκό ματς, η λέξη κόπωση δεν υπάρχει στο μυαλό μας, κάτι γίνεται και δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Εμείς να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να κερδίζουμε».
Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και πώς τον κάνει αυτό να αισθάνεται: «Το αμυντικό κομμάτι θεωρώ πως είναι ομαδικό, δεν εξαρτάται από εμένα ή την άμυνα αλλά και από τους 11. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε το μηδέν γιατί όταν δεν δεχόμαστε γκολ, έχουμε την ποιότητα να βρούμε γκολ και να φύγουμε με τη νίκη. Ελπίζουμε να το διατηρήσουμε στα δύο ματς με την Μπόντο/Γκλιμτ και αν γίνει αυτό νομίζω θα πάρουμε την πρόκριση».
Πηγή: sport-fm.gr
Καθάρισαν σχετικά εύκολα με τον Απόλλωνα οι παίχτες του Καρσέδο. Προς το τέλος έμαθαν και τα ευχάριστα μαντάτα από την Λευκωσία, όπου ο Άρης έπεσε θύμα ανατροπής με τον ΑΠΟΕΛ και πλέον μόνο η μαθηματική εξασφάλιση έμεινε…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/04 @ 01:05
Μυθική πρόκριση για την Μπόντο/Γκλιμτ, που ηττήθηκε 3-1 από τη Λάτσιο στην παράταση αλλά επικράτησε 3-2 στα πέναλτι και πέρασε στα ημιτελικά του Europa League.
18/04 @ 00:52
Απίθανα, μυθικά, μοναδικά πράγματα στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ να πραγματοποιεί την ανατροπή του αιώνα απέναντι στη Λιόν (5-4) για μία πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία.
18/04 @ 00:15
Η Τότεναμ κατάφερε να ανταπεξέλθει στην... επικίνδυνη αποστολή μέσα στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ παίρνοντας την πρόκριση με 1-0, ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε πάνω από τη Ρέιντζερς με 2-0.
17/04 @ 08:41
Τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Europa League βγαίνουν σήμερα σε τέσσερα άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια.
11/04 @ 00:07
Η Γιουνάιτεντ ήταν αγκαλιά με διπλό στη Λιόν, αλλά οι Γάλλοι βρήκαν γκολ στο φινάλε για το 2-2. Ισόπαλα και τα Τότεναμ-Άιντραχτ (1-1) και Ρέιντζερς-Μπιλμπάο (0-0).
10/04 @ 21:37
Με δύο γκολ του Σάλτνες, η Μπόντο/Γκλιμτ επικράτησε 2-0 της Λάτσιο εντός έδρας και έκανε βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League.
BEST OF THEMASPORTS