Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας για το Σαββατιάτικο (08/03, 19:00) «αιώνιο» ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Γιόβετιτς και τον τραυματία Μπέζους, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μασούρα.
Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση να ανεβάσει ρυθμούς και αν τα καταφέρει χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του για να δηλώσει παρών.
Η συμμετοχή του στην αποστολή πάντως, αναμένεται να κριθεί οριστικά στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (07/03)...
Στο «τριφύλλι» υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και «δίψα» για τη νίκη, με την ομάδα να έχει πάρει τεράστια ψυχολογική ώθηση μετά την σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου Πάφου και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει νέο... πισωγύρισμα.
Η σελίδα Football Meets Data...«βλέπει» αυξημένες πιθανότητες (64%) πρόκρισης για Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Πάφο, πλεονέκτημα στην Μπραν (53%) κόντρα στην ΑΕΚ και... ισορροπία ανάμεσα σε Βόλφσμπεργκερ. Εσείς τι... «βλέπετε»;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/08 @ 13:35
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον πρώτο αγώνα της Ομόνοιας
15/08 @ 12:24
Δημοσίευμά του το azerisport.com αναφέρει πως οι οπαδοί της Ομόνοιας κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάρτησαν αρμενικές σημαίες στις κερκίδες κάνοντας λόγο για πρόκληση.
15/08 @ 13:39
Θετικό είναι το πρώτο μεγάλο δείγμα του Κάρελ Άιτινγκ στην Ομόνοια
15/08 @ 11:15
Το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βόλφσμπεργκερ, χάρη στην γκολάρα του Καμαρά στην παράταση!
15/08 @ 13:02
Η Ομόνοια καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόλφσμπεργκερ στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.
15/08 @ 10:30
Η Ομόνοια ήταν εντυπωσιακή κόντρα σε Τορπέντο και Αραζ και πλέον κοιτάζει μόνο το δυνατό εμπόδιο της Βόλφσμπεργκερ
BEST OF THEMASPORTS