Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν ακόμα βαθμολογικές ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος» - Τι είπε για «Πούρσα»

Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν ακόμα βαθμολογικές ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος» - Τι είπε για «Πούρσα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Βρισκόμαστε σε μια οδυνηρή θέση, έχουμε πλήρη αντίληψη των πραγμάτων. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την υπόθεση παραμονή. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και συνεχίζουμε με τον Έκτορ Γκονζάλες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι μια κάκιστη πορεία που φέρνει μια μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, υπάρχουν ακόμα βαθμολογικές ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Για το τι πήγε λάθος στη φετινή σεζόν: «Δεν θα κάνουμε απολογισμό, δεν είναι της ώρας. Οι ευθύνες θα αποδοθούν στη Γενική Συνέλευση. Σαν διοίκηση καταφέραμε να ανανεώσουμε 17 παίκτες που διακρίθηκαν στην περσινή πορεία της ομάδας. Ανανεώθηκε και ο προπονητής. Δυστυχώς όλα μας βγαίνουν ανάποδα από την 1η αγωνιστική μέχρι σήμερα. Είχαμε γύρω στους 60 τραυματισμούς που είναι υπερβολικοί για μια ομάδα. Είχαμε και μακροχρόνιους τραυματισμούς που μας χτύπησαν ανελέητα. Ίσως να έγιναν και λάθος προσλήψεις. Ίσως να πήγε κάτι λάθος στην προετοιμασία. Από εκείνο τον καιρό συνεχίζεται η μάστιγα των τραυματισμών. Ίσως να έγιναν και κάποιες λανθασμένες επιλογές προπονητών. Από την στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να παραμείνει κατηγορία η Νέα Σαλαμίνα: «Αν δεν πίστευα ότι υπάρχουν πιθανότητες, θα ήμουν ο πρώτος που θα έφευγα. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε τους βαθμούς για να μπούμε ξανά στο κόλπο της παραμονής».

Για την αποχώρηση του Πουρσαϊτίδη: «Θέλαμε να φέρουμε ένα σοκ στην ομάδα. Αυτή η κίνηση ήταν μια τελευταία προσπάθεια ανασύνταξης».

Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου: «Οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Σίγουρα θα έχουμε κυρώσεις και πρόστιμα από την Ομοσπονδία. Θέλω να πω ότι ο κόσμος είναι ο τελευταίος που φταίει. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο μας ότι θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Θα ήθελα να απολογηθώ ξανά στον κόσμο που πικράθηκε και στεναχωρήθηκε».

Για την οικονομική κατάσταση του σωματείου: «Τα δύο χρόνια που υπηρετώ σαν πρόεδρος, όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό στάδιο και με άλλες υποχρεώσεις όπως είναι ο Φόρος και οι Κοινωνικές Ασφαλίσεις. Η χρονιά θα κλείσει με έλλειμμα, γιατί χάθηκαν κάποια έσοδα. Σίγουρα θα τα πούμε όλα αναλυτικά στη Γενική Συνέλευση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

LIVE: ΑΕΚ - Freedom24 Krasava ΕΝΥ 0-0 (A' HMIXΡΟΝΟ)

Η ΑΕΚ κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) στην «Αρένα» με την Freedom24 Krasava ΕΝΥ για τη 18η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.