Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπόρεσε να επιστρέψει στην κορυφή της La Liga. Οι «καλτσονέρος» κέρδισαν την Αθλέτικ Μπιλμπά, για την 26η αγωνιστική.
Η νίκη όπως δείχνει και το τελικό σκορ ήρθε πολύ δύσκολα, γεγονός που ανάγκασε τον Ντιέγκο Σιμεόνε να «ξεσηκώσει» το κοινό!
Είναι γνωστό πως οι αντιδράσεις του Αργεντινού είναι ιδιαίτερες. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός του σε ένα τάκλιν ήταν επικός!
Ο Κόνορ Γκάλαχερ δύο φορές έκοψε έναν αντίπαλό του και «τρέλανε» τον προπονητή του. Προφανώς, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν τόσο χαρούμενος που είδε τον παίκτη του να «μάχεται» και έδωσε το… σύνθημα στην κερκίδα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον πανηγυρισμό του Ντιέγκο Σιμεόνε:
Diego Simeone and his assistant Nelson Vivas going crazy after Conor Gallagher’s two tackles in a row in the final moments of the game! 😭❤️🤍pic.twitter.com/k9j6ZkUDTh
Κατέκτησε τον κόσμο η Τσέλσι! Με τον τρομερό Πάλμερ να σκοράρει δυο απίθανα γκολ και να μοιράζει ασίστ, η ομαδάρα του Μαρέσκα, έκανε φύλλο και φτερό την Παρί (3-0) σηκώνοντας το Μουντιάλ Συλλόγων!
Με δυο υπέροχα τελειώματα, ο Κόουλ Πάλμερ παίρνει από το χέρι την Τσέλσι και την οδηγεί στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης στη νίκη με 3-0 επί της Ντέγκερφος για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας, αφού πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του και την οδήγησε στη νίκη.
Η οικογένεια της Λίβερπουλ δεν ξεχνάει τον Ντιόγκο Ζότα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στις 3 Ιουλίου σε τροχαίο δυστύχημα, με τους φίλους των πρωταθλητών Αγγλίας να φωνάζουν το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο για εκείνον πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Πρέστον.