Ο Απόλλωνας πάει στο Δασάκι να παίξει με τον Εθνικό θέλοντας μόνο νίκη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει να μπει στην πρώτη εξάδα και για να το καταφέρει αυτό επιβάλλεται να κερδίσει σήμερα τον Εθνικό στο Δασάκι, σε ένα παιχνίδι που έχει παγίδες.
Ο Απόλλωνας με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο έχει κερδίσει σημαντικούς βαθμούς και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κάνεις. Η εικόνα επίσης της ομάδας βελτιώθηκε στο γήπεδο και τώρα που έμειναν δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διαρκείας, οι γαλάζιοι όντας το φαβορί καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, να πάρουν δύο νίκες και να μπουν στην εξάδα.
Στα αγωνιστικά νέα για των εξόρμηση στο δάσος, υπάρχουν σημαντικά θέματα, καθώς Μάρκες, Σαγκάλ Βούρος και Βεισμπεκ είναι εκτός.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Κουν, Σάντος, Ντε Μάρκο, Κβίντα, Μαλεκκίδης, Μπουαγκάρ, Χαμπος, Ντιον, Ντορεγκαραι, Ζμέρχαλ, Γιουσέφ.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 16:25
Ο Ρομπέρτος Ρωτής παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα του Απόλλωνα.
16/07 @ 12:00
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
16/07 @ 12:55
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» στον Supersport 104 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
16/07 @ 14:53
Η ενημέρωση για την δημιουργία τμήματος Futsal.
16/07 @ 13:25
Συνέντευξη στη σελίδα του Απόλλωνα παραχώρησε ο Άννινος Νικολάου.
15/07 @ 15:59
Δηλώσεις από τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο στη σελίδα του Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS