Η Ομόνοια με ανακοίνωση της ενημερώνει πως ο Γαβριήλ Ψηλογένης, υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενημερώνουμε πως ο 18χρονος (20/03/2007), Γαβριήλ Ψηλογένης, υπέγραψε πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Ψηλογένης, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ήρθε στην Ακαδημία μας το 2018 σε ηλικία 11 χρόνων και αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Στη φετινή σεζόν με την Κ19 μετράει 18 συμμετοχές και σκόραρε δύο φορές. Είναι μέλος της εθνικής Νέων και Παίδων της Κύπρου.
Συγχαίρουμε τον Γαβριήλ Ψηλογένη για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει την καριέρα που ονειρεύεται.
Χρειάστηκε να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να φορέσουν τα πράσινα χρώματα της Ομόνοιας… στον Ραϊάν Μαέ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 22:23
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
19/10 @ 19:41
Πριν από την έναρξη του αγώνα Άρης-ΑΕΛ στο στάδιο «Αλφαμέγα», τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμην του Σταύρου Δημοσθένους.
19/10 @ 19:23
Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Ολυμπιακό στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αφού προηγείται με 0-2 με τέρματα των Πική στο 7' και Ταβάρες στο 18'!
19/10 @ 18:47
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητικούς συντάκτες που πήγαν απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» για να εργαστούν για τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ, αφού διαπίστωσαν ότι το φουαγιέ των δημοσιογράφων είχε αναβαθμιστεί!
19/10 @ 18:14
Προβάδισμα για την ΕΝΥ κόντρα στην Ομόνοια που έχανε ευκαιρίες στην αρχή του ματς.
19/10 @ 21:19
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
BEST OF THEMASPORTS