Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μία πολύ φτωχή επιθετική συγκομιδή τη φετινή σεζόν και για αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει τον Ράσμους Χόιλουντ, καθώς και 40 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Όσιμεν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η επιθετική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν είναι, εκ των πραγμάτων, πολύ κατώτερη των περιστάσεων, αφού έχει μόλις τη 15η καλύτερη επίθεση στην Premier League.
Ο Βίκτορ Όσιμεν από την άλλη πλευρά διανύει μία πολύ επιτυχημένη χρονιά στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι, έχοντας σημειώσει 20 τέρματα και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο δανεισμός του νιγηριανού επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Έπειτα, αναμένεται να επιστρέψει στη Νάπολι, ωστόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι φαίνεται πως έχουν διαφορετικά σχέδια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Calciomercato, ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στους Ναπολιτάνους το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και τον Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος φέρεται να μην έχει πείσει μέχρι στιγμής τον Ρούμπεν Αμορίμ, έχοντας σκοράρει συνολικά επτά τέρματα, μόλις τα δύο στο πρωτάθλημα.
Υποστηρίζεται μάλιστα πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ σκέφτηκε να κινηθεί τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του 26χρονου στράικερ, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS