Επιτροπή Διαιτησίας ΚΟΠ: Έτσι μπαίνουν οι γραμμές στο VAR για τα οφ-σάιντ [Επεξήγηση]
Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με το γκολ του Φαράζ στο ΑΕΚ-Καρμιώτισσα η ΚΟΠ τοποθετήθηκε για το πως μπαίνουν οι γραμμές του οφ-σάιντ στο VAR.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ελλαδίτης αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ομόνοια, την σεζόν που διακόπηκε (2019/20), την πορεία των πρασίνων, τον Χένινγκ Μπεργκ, τους Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Ζόρντι Γκόμεθ και όχι μόνο.
«Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι τεχνοκράτης, μπήκε σε ένα σύλλογο και προσπάθησε να τον εξυγιάνει κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, έφερε εις πέρας δύο αποστολές καθώς ήρθαν και οι επιτυχίες. Δεν νομίζω ότι έχει κάνει πίσω. Θα μπορούσε με τα ίδια κεφάλαια να στρέψει την στόχευση και να πετύχει πολλά περισσότερα. Στον τελικό λόγο, η αυλή του τον επηρεάζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Γι αυτό κι επέλεξε τον Γιάννη Αναστασίου. Είδε εκεί μια αδυναμία. Ο Γιάννης έχει εικόνα από υψηλότερο επίπεδο και ως προπονητής. Ίσως αισθάνθηκε ο κ.Παπασταύρου ότι θα του κάλυπτε αυτο το κενό. Στην πορεία είδαμε ότι άλλαξε πόστο μετά από 3-4 μήνες. Αυτό δεν δείχνει κάποια στρατηγική. Μου δείχνει το "να δούμε αν μας κάτσει φέτος". Σίγουρα έχουν πράγματα στο μυαλό τους. Αυτά τα χρήματα δοθούν διαφορετικά θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα η ομάδα».
«Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Ζόρντι Γκόμεθ ίσως και Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος όταν επέστρεψε για την ΑΕΚ του είπα ότι κινείται σαν τον... καρχαρία γύρω από την Κύπρο του αρέσει. Άνθρωποι που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην Ομόνοια. Χωρίς έξτρα έξοδα, αφού τα δίνεις κάπου έτσι κι αλλιώς. Ο Όρσιτς που πήρε η Πάφος αξίζει όσα όλοι οι εξτρέμ της Ομόνοιας. Αυτό που χρειάζεται η Ομόνοια είναι να παίρνει το 100% από τον Λοΐζου. Από την συνολική λειτουργία του συλλόγου θα έρθει αυτό».
«Να στηριχθούν οι πολύπαθες ακαδημίες που μετά την αποχώρηση Μίτα και Χαραλαμπίδη δεν βλέπουμε πολλά παιδιά να ανεβαίνουν να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα με αξιώσεις».
«Η πορεία στην Ευρώπη μεγαλώνει πάρα πολύ την ομάδα, όμως να μην ρίχνουν... στάχτη στα μάτια η παρουσία στους ομίλους του Κόνφερενς και η κατάκτηση ενός κυπέλλου. Στην γενική εικόνα φαίνεται ότι υπλείπεται σε πολλά πράγματα. Υπάρχει η θέληση, υπερισχύουν οι απόψεις ανθρώπων χωρίς τεχνογνωσία, κάτι που δεν μπόρεσα να το κατανοήσω» τόνισε μεταξύ άλλων.
«Μετά την Ομόνοια ήμουν ένα βήμα από την Νότιγχαμ Φόρεστ για εξωαγωνιστικό λόγο δεν πήγα, στο ενδιάμεσο μίλησα με τον Μπεργκ για να επιστρέψω στην Ομόνοια και τελικά με πήρε ξανά και μου είπε ότι δεν θα γίνει. Επέστρεψα στην Κύπρο και πριν το round about για τον Αρχάγγελο και τους είπα ότι σε δύο λεπτά είμαι εκεί, να γυρίσω πίσω; Σε δύο λεπτά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «όχι». Η αυλή είναι ο λόγος. Ο Παπασταύρου ήταν υπέρ, με ήθελε, αυτό μου είπαν. Δεν ξέρω ποιος είπε όχι, ίσως να μην είναι ακόμα εκεί».
«Από σπόντα μεταγραφή ήταν ο Ακιντόλα. Ήρθε δανεικός τον Γενάρη, από την Μίντιλαντ. Γνωρίζετε ότι δεν έχασε ούτε μία μονομαχία σε ένας εναντίον ενός; Ελίτ ποδοσφαιριστής που κούμπωσε με την Ομόνοια. Υπήρχε δυνατότητα να επιστρέψει όμως κόστιζε πολλά λεφτά ».
«Δεν είναι εύκολο να έρθουν επενδυτές όπως ο Παπασταύρου. Φίλαθλοι που εξώθησαν τέτοιους επενδυτές προς την έξοδο το πλήρωσαν. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει στόχευση. Δεν είναι θέμα συναισθηματισμού. Ούτε στις δουλειές του επηρεάζει ο συναισθηματισμός. Θέλεις το καλύτερο».
«Οι ομάδες δεν στήνονται την τελευταία στιγμή και δεν στήνονται από τα ονόματα αλλά από την λειτουργία. Οι ομάδες περιμένουν στο τέλος να βρουν το μεγάλο όνομα την τελευταία στιγμή και πιστεύουν ότι θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Μπορεί όμως ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να μην δέσει στην ομάδα και να πάει ο πακτωλός χρημάτος στο... πηγάδι. Οκτώ στους δέκα αυτό συμβαίνει. Δεν διδάσκονται από τα λάθη τους».
«Η εμπειρία στον ΑΠΟΕΛ ήταν τραυματική. Μια δύσκολη περίοδος. Είχα δύο χρόνια συμβόλαιο και το έσπασα εγώ. Ήθελα να κάνω πράγματα, δεν τα κατάφερα. Για λόγους που ίσως σκέφτεστε αλλά και για άλλους».
Το σύγχρονο προπονητικό της Πάφου και τα... κοντέινερ στο «Ηλίας Πούλλος».
«Εννοείται ότι δεν έχω ξεχάσει τίποτα, είμαι ανοικτός για την Ομόνοια να βοηθήσω σε ό,τι θελήσεις, με τους τρόπους και τις λογικές είπαμε. Πιστεύω ότι είναι ένας οργανισμός όπου δεν υπάρχει κάτι όμοιο του, δεν είναι η απλή μορφή μιας ομάδας η Ομόνοια, ακόμα και ο τρόπος που δημιούργήθηκε, ο τρόπος που στήθηκε που λειτούργησε όλα τα χρόνια μέσα από το ίδιο της τον λαό. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Υπάρχει η θέληση από την διοίκηση να κάνει τα επόμενα βήματα, η στόχευση πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι κάπως διαφορετική».
Δείτε το βίντεο.