Μια παλιά κάρτα NBA κυκλοφορεί στα social media εδώ και πολύ καιρό, τραβώντας την προσοχή λόγω των ανδρών στο φόντο. Στην κάρτα απεικονίζεται ο Μαρκ Τζάκσον, άλλοτε πολύ δημοφιλής παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, και στην πρώτη σειρά...
Η φωτογραφία του thumbnail τραβήχτηκε την σεζόν 1989/90 και θα είχε ξεχαστεί αν κάποιος δεν είχε παρατηρήσει τους δύο άντρες στο φόντο.
Τους δολοφόνους των γονιών!
Σύμφωνα με την Washington Post, οι Lyle και Erik Menendez δολοφόνησαν τους γονείς τους στην έπαυλή τους στο Beverly Hills στις 20 Αυγούστου 1989. Η σύλληψή τους έγινε τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, τραβήχτηκε και η φωτογραφία που εμφανίζεται στην κάρτα συλλεκτών του NBA.
Ο Ερικ ήταν πολλά υποσχόμενος τενίστας και συμμετείχε σε αρκετά τουρνουά στις ΗΠΑ, ενώ ο Lyle την ίδια περίοδο επέστρεψε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Princeton, όπου μάλιστα αγόρασε και ένα εστιατόριο. Κάποια στιγμή μεταξύ της δολοφονίας και της σύλληψής τους, τα αδέρφια φέρονται να παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ από θέσεις πρώτης γραμμής.
Μετά τη σύλληψη, ακολούθησε γρήγορα η δίκη και οι δύο αδελφοί καταδικάστηκαν σε ισόβια.
Έχοντας τον Κάρι σε μια βραδιά, βγαλμένη από τα παλιά, οι Γουόριορς έκαναν την ολική επαναφορά στο Μπρούκλιν επικρατώντας των Νετς 121-119, ενώ σπουδαίες νίκες πήραν Σέλτικς και Ρόκετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το κατόρθωμα των 20.000 πόντων στο NBA και στάθηκε στην ταπεινότητα, κοιτάζει πάντοτε τα εμπόδια που ξεπέρασε και προειδοποιεί πως ακόμα έχει πολλά να κάνει!
Mε ιστορικό Αντετοκούνμπο που ξεπέρασε τους 20 χιλ. πόντους, οι Μπακς νίκησαν 127-107 τους Μάβερικς. Τρομεροί ξανά οι Θάντερ, με πρωταγωνιστή Γκίλιτζιους-Αλεξάντερ, νίκησαν τους Γκρίζλις.