Μια παλιά κάρτα NBA κυκλοφορεί στα social media εδώ και πολύ καιρό, τραβώντας την προσοχή λόγω των ανδρών στο φόντο. Στην κάρτα απεικονίζεται ο Μαρκ Τζάκσον, άλλοτε πολύ δημοφιλής παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, και στην πρώτη σειρά...
Η φωτογραφία του thumbnail τραβήχτηκε την σεζόν 1989/90 και θα είχε ξεχαστεί αν κάποιος δεν είχε παρατηρήσει τους δύο άντρες στο φόντο.
Τους δολοφόνους των γονιών!
Σύμφωνα με την Washington Post, οι Lyle και Erik Menendez δολοφόνησαν τους γονείς τους στην έπαυλή τους στο Beverly Hills στις 20 Αυγούστου 1989. Η σύλληψή τους έγινε τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, τραβήχτηκε και η φωτογραφία που εμφανίζεται στην κάρτα συλλεκτών του NBA.
Ο Ερικ ήταν πολλά υποσχόμενος τενίστας και συμμετείχε σε αρκετά τουρνουά στις ΗΠΑ, ενώ ο Lyle την ίδια περίοδο επέστρεψε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Princeton, όπου μάλιστα αγόρασε και ένα εστιατόριο. Κάποια στιγμή μεταξύ της δολοφονίας και της σύλληψής τους, τα αδέρφια φέρονται να παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ από θέσεις πρώτης γραμμής.
Μετά τη σύλληψη, ακολούθησε γρήγορα η δίκη και οι δύο αδελφοί καταδικάστηκαν σε ισόβια.
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς τα χαράματα της Δευτέρας (23/6) στο Game 7 των NBA Finals, με τον νικητή να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Αλύγιστοι οι Θάντερ! Η ομάδα της Οκλαχόμα, άντεξε στην πίεση των Πέισερς που αναζητούσαν το 3-1 στη σειρά των τελικών, αλλά αντ' αυτού επικράτησαν 111-104 κάνοντας το 2-2!
Με ηγέτη τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, οι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Πέισερς 123-107 και ισοφάρισαν τους Τελικούς του NBA σε 1-1, συνεχίζοντας τη συνήθεια να απαντούν με εκκωφαντικό τρόπο μετά από ήττα.
Ο παλαίμαχος πλέον άσος, Όλντεν Πόλινις, αποκάλυψε μία τρομερή ιστορία από τους Λέικερς, όταν ο Σακίλ Ο' Νιλ κυνηγούσε να πλακώσει τον Κόμπι Μπράιαντ και τελικά μπήκε ο ίδιος στη μέση για να δεχθεί γροθιά!