Έπεσε σε μπλόκο... ΑVS η Σπόρτινγκ και το πρωτάθλημα ξανά από την αρχή! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Έπεσε σε μπλόκο... ΑVS η Σπόρτινγκ και το πρωτάθλημα ξανά από την αρχή! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Αυτοκτονία» στη Βίλα ντας Άβες για τη Σπόρτινγκ! Οι πρωταθλητές παρότι προηγήθηκαν 2-0 στην έδρα της AVS υπέστησαν μπλακ-άουτ, ισοφαρίστηκαν στο 96' και πλέον συγκατοικούν με τη Μπενφίκα στην κορυφή!

Σπόρτινγκ με... τάσεις αυτοκτονίας, υπέπεσε σε ανεπανάληπτη γκέλα!

Η ομάδα της Λισαβόνας, έκανε «χαρακίρι» στη Βίλα ντας Άβες, καθώς όχι μόνο έχασε υπέρ της προβάδισμα με 2-0, αλλά είδε τη νεοφώτιστη AVS να την ισοφαρίζει στο 90'+6' και να την «υποχρεώνει» σε συγκατοίκηση με την Μπενφίκα στην κορυφή μετά από 23 αγωνιστικές στη Liga Portugal (2-2).

Aδιανόητη εξέλιξη στο ματς με τους πρωταθλητές να κάνουν, φαινομενικά, εύκολο το βράδυ τους, αφού με γκολ του Ντιομαντέ στο 8' και του Γκιόκερες στο 33' βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο.

Ωστόσο η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε ολοκληρωτικά. Και αυτό γιατί με τις αλλαγές του, ο προπονητής της AVS έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και την είδε να μειώνει με πέναλτι του Ζε Λουίς στο 71'!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 78' ο Ντιομαντέ, αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του!

Η AVS εκμεταλλεύτηκε τη συνθήκη αυτή και με... buzzer beater του Μεντόνσα στο 90'+6' ισοφάρισε στο τελικό 2-2!

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:

Σάββατο 22/02
Κάσα Πία-Ζιλ Βιθέντε 1-0

Μπενφίκα-Μποαβίστα 3-0
(28' Μπελότι, 70' Παυλίδης, 77' Κοκτσού)

Εστορίλ-Ρίο Άβε 2-1
(55' Μπεγκράουι, 90' Ζάντρο - 83' Μοράις)

Κυριακή 23/02
Αρούκα-Φαρένσε 2-2
(56' Τρέζα, 67' Ναντίν - 44' Πολόνι, 89' Τομανέ)

Εστρέλα-Σάντα Κλάρα 0-0

AVS-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-2
(71' Ζε Λουίς, 90'+6' Μεντόνσα - 8' Ντιομαντέ, 33' Γκιόκερες_

Φαμαλικάο-Μορεϊρένσε (22:30)

Δευτέρα 24/02
Πόρτο-Γκιμαράες (22:15)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ - Πεδίο μάχης το γήπεδο: Σοκαριστικά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Κολομβίας!

ΒΙΝΤΕΟ - Πεδίο μάχης το γήπεδο: Σοκαριστικά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Κολομβίας!

Σοκαριστικές σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Κολομβίας, όπου οπαδοί της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και της Ατλέτικο Νασιονάλ μετέτρεψαν το γήπεδο σε… πεδίο μάχης!