Γκομίς: «Μας βοήθησε το πρώτο γκολ - Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε»

Γκομίς: «Μας βοήθησε το πρώτο γκολ - Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Γιανίκ Γκομίς.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ ήρθε για τη νίκη, στην αρχή ήταν δύσκολο. Το πρώτο γκολ μας βοήθησε και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και να κερδίσουμε.

Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας, να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Χαίρομαι που κατάφερα να συμπληρώσω 100 συμμετοχές και συνδύασα τη βράβευση μου με γκολ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Με τον Κέιν να κρατά την μπαγκέτα, η Μπάγερν πάει να «σπάσει» το… μονοπώλιο των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Μια τριπλέτα που «φτιάχτηκε» για πολλά γκολ, αλλά είναι έτοιμη να μείνει στην ιστορία. Ένας Άγγλος «μαέστρος» και μια… συγχορδία από σκόρερ, με την Μπάγερν έτοιμη για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ!