Προβάδισμα με Ζορζίνιο, ισοφάρισε ο Μπονέτο και... ΤΟΥΜΠΑ και Τετούρ, 2-2 ο Θεοχάρους!

Προβάδισμα με Ζορζίνιο, ισοφάρισε ο Μπονέτο και... ΤΟΥΜΠΑ και Τετούρ, 2-2 ο Θεοχάρους!

Τα Περιστέρια άνοιξαν το σκορ κόντρα στον Εθνικό...

Στο 23' ο Μπόρτζες εκτέλεσε φάουλ, ο Φλόρες απέκρουσε και ο Ζορζίνιο με το δεξί έκανε το 1-0, με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Αραδίππου να σημειώνει το πρώτο του γκολ.

Στο 49' ο VARίστας κάλεσε τον ρεφ να δει στο βίντεο πιθανή περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Τετούρ από τον Γκόμες, υποδεικνύοντας την παράβαση και στο 51' ο Μπονέτο έκανε το 1-1 με εκτέλεση πέναλτι με το δεξί.

Στο 66' ο Μπονέτο πάσαρε στον Αντερέγκεν εντός περιοχής, έκανε το γύρισμα-ασίστ και ο Τετούρ με αριστερό πλασέ έκανε το 1-2. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και μέσω VAR... διορθώθηκε το λάθος του βοηθού διαιτητή.

Στο 90'+4' μετά από γέμισμα στην περιοχή ο Θεοχάρους με δεξί σουτ έκανε το 2-2!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλα για το Κύπελλο: Η ώρα της αλήθειας για την Πάφο

Όλα για το Κύπελλο: Η ώρα της αλήθειας για την Πάφο

Η κακή εκκίνηση στα πλέι-οφ, με τον μόλις ένα βαθμό σε δύο κρίσιμα ματς, αναγκάζει την Πάφο να αναθεωρήσει τους στόχους της.