Δηλώσεις στη Cytavision έκανε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ενόψει του αποψινού (19:45) αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Πάφο, για τα πλέι-οφ του Conference League.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι σημαντική νύχτα για την Ομόνοια, όπως και για την Πάφο. Εμείς θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, μία ομάδα θα περάσει, είναι ένας τελικός, είναι δύσκολο παιχνίδι, ελπίζουμε για το καλύτερο. Είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προκριθούμε. Είναι θετικό ο προπονητής να έχει επιλογές αλλά στο τέλος 11 παίζουν, είναι θετικό ότι έχει επιλογές ο προπονητής».
Για τις οφειλές των ομάδων: «Στην Αμερική λένε δύο πράγματα είναι σίγουρα. Ο θάνατος και ο φόρος. Πρέπει να πληρώνουμε κανονικά του φόρους για να μην έχουμε κάθε λίγα χρόνια τα ίδια. Δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά στις ομάδες, αλλά θέλουμε υγιή ανταγωνισμό».
Για το θέμα του προπονητή: «Ρολάραμε, έχουμε μια σταθερότητα κυρίως στην άμυνα. Θα μείνουμε με τον κύριο Αναστασίου, μόνο αν γίνει κάτει επείγον θα αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν».
Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ελπίζω στο τέλος η ομάδα να τους δώσει την πρόκριση. Είναι ευχάριστω για την Κύπρο που έχει τρεις ομάδες σήμερα κι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια».
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 18:41
Απόλαυσε το ρεπό του μαζί με τις γυναίκες της ζωής του ο πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φαμπιάνο.
16/10 @ 16:07
Ανάρτηση από την Ομόνοια για τη σατιρική εκπομπή του OMONOIA TV, «Ψαθαρκά»:
16/10 @ 18:19
Πυρά και εναντίον του Δημήτρη Γρηγόρη από την φουτσαλική ΑΕΛ.
16/10 @ 12:10
Στις σημερινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις, ο Πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης, αναφέρθηκε για το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου.
16/10 @ 12:07
H προπόνηση της Τρίτης (14/10) από τον φακό της Ομόνοιας.
16/10 @ 11:38
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης.
BEST OF THEMASPORTS