Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (20/02) επαναληπτικού αγώνα απέναντι στην Πάφος FC για τη νοκ άουτ φάση των πλέι οφ του UEFA Conference League.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Ινγκεμπρίτσεν, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο «Άλφαμεγα», θα αρχίσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις