Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστριών της Εθνικής Γυναικών είχε συνάντηση τη Δευτέρα (17/02) με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα, τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων Θεόδωρο Θεοδούλου και την Πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου Λένα Παναγιώτου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Εθνική Γυναικών και κυρίως τις απολαβές των παικτριών σε περιόδους διεθνών υποχρεώσεων.
Η πρόταση που έγινε από πλευράς ΚΟΠ και η οποία προνοεί σημαντική αύξηση στις απολαβές τους, άφησε απόλυτα ικανοποιημένες τις παίκτριες οι οποίες πλέον επικεντρώνονται στους επίσημους αγώνες που έχουν για το Nations League Γυναικών με Μάλτα και Γεωργία (21 και 25 Φεβρουαρίου, 19:00 ΑΕΚ Αρένα).
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη Cytavision.
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Ο Κώστας Γαλανόπουλος παραμένει στη μεταγραφική αγορά τη στιγμή που έχει βρεθεί στο επίκεντρο ουκ ολίγων ομάδων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους εντός και εκτός συνόρων. Ο γνώριμός του όμως ΑΠΟΕΛ φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει επανέλθει δυναμικά τις τελευταίες ώρες, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ελλαδική ιστοσελίδα, monobala.gr.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
27/07 @ 22:39
Η Μπεθ Μίντ έπαθε… Άλβαρες, με την παίκτρια να γλιστρά την ώρα της εκτέλεσης πέναλτι, πραγματοποιώντας έτσι διπλή επαφή, με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη.
BEST OF THEMASPORTS