Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Βέβαια, τα νέα δεν είναι ευχάριστα, αφού οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Μάουρο Καμορανέζι να χάνει έναν σημαντικό παικτή του στην τελική ευθεία του Β' γύρου που θα κριθεί η είσοδος στην εξάδα.
Πάντως, θυμίζουμε ότι στο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Δευτέρας (24/02, 19:00) με αντίπαλο την ΕΝΠ για την 24η αγωνιστική, θα έλειπε έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας.
Από εκεί και πέρα, εκτός πλάνων είναι οι... μόνιμοι απόντες, Χρυσοστόμου και Γούλερι, ενώ οι Γκαρσία, Ρόγκουλιτς και Ιωάννου αναμένεται να μπουν το Σάββατο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων κι εκεί θα κριθεί η παρουσία τους ή όχι στην αποστολή.
Στα ευχάριστα, επιστρέφει ο Κίκο που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών...
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις