Για την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Nations League προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα των γυναικών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρώτος της αντίπαλος στη νέα διοργάνωση η Εθνική Μάλτας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα.
Η Εθνική μας, με νέο προπονητή το Ρένο Δημητριάδη, θέλει να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση και να έχει όσο το δυνατό καλύτερη πορεία, σε ένα όμιλο στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Ανδόρα και η Γεωργία.
Με τη Γεωργία η Κύπρος θα αγωνιστεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, επίσης στο ΑΕΚ Αρένα στις 19:00. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από τη Cytavision.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα.
Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:
ΑΕΚ Αθηνών: Άντρη Βιολάρη, Μαρία Παναγιώτου
Αστέρας Τρίπολης: Ειρήνη Μιχαήλ
Apollon Ladies: Στέφι Χάρτυ, Αντριάνα Τσούκκα, Γεωργία Κατσονούρη, Έλενα Μιχαήλ, Μαρήλια Κωνσταντίνου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα
Athlone Town AFC: Μαρία Ματθαίου
Chelsea FC Women Academy: Άντρια Κούσικ
Lakatamia FC: Κορίνα Πάολα Αδάμου, Χρυστάλλα Χαραλάμπους
ΠΑΟΚ: Χαρά Χαραλάμπους
Παρτιζάνι: Θέκλα Ανδρέου
Άρης Λεμεσού: Άντρια Ευστρατίου, Ευθαλία Σιακαλλή, Λουκρήτια Χρυσοστόμου, Χρύσω Μιχαήλ
Ομόνοια Λευκωσίας: Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαρία Αστανιού, Σάρα Παπαδοπούλου
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το βράδυ της Κυριακής (13/05, 19:00) στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/04 @ 19:50
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήγε να δει το Εθνικός - Καρμιώτισσα
10/04 @ 15:40
Ο απολογισμός της αποστολής στην Ανδόρα κατέγραψε την πρώτη ήττα για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο Nations League.
08/04 @ 09:43
Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα βρίσκεται στην Ανδόρα η Εθνική μας ομάδα Γυναικών.
08/04 @ 08:55
Σε ρυθμούς Ανδόρας η Εθνική μας ομάδα Γυναικών και με την ελπίδα πως το σερί των εκτός έδρας αγώνων θα αρχίσει νικηφόρα.
07/04 @ 22:09
Με προπόνηση στο «Estadi Nacional» ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την αντίστοιχη της Ανδόρας.
07/04 @ 15:02
Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 2ο όμιλο της Β' Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 η Εθνική μας ομάδα.
BEST OF THEMASPORTS