Κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα
Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν.




Η Ίντερ κυνηγά το back-to-back, αλλά όπως είπε και ο Σιμόνε Ιντζάγκι λίγο μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στο derby d'Italia, θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα στο γήπεδο για να πετύχει τον στόχο της.
Το βράδυ της Κυριακής οι «νερατζούρι» είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή αν έπαιρναν τη νίκη στο μεγάλο ματς με τους «μπιανκονέρι», αλλά ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο υποχρέωσε τους Πρωταθλητές σε ήττα με το τελικό 1-0.
Η μεγάλη, δική του, χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, οι στιγμές που δεν μπόρεσε να βοηθήσει, αλλά και οι κακές επιλογές των συμπαικτών του, έκαναν τον Λαουτάρο να ξεσπάσει στο φινάλε του ματς στο Τορίνο, έχοντας παράπονα και από τη διαιτησία.
— Serie A Out of Context (@CalcioNoContext) February 16, 2025
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις