Μιχαηλούδης: «Το DNA της Ανόρθωσης είναι εκεί και η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Μιχαηλούδης: «Το DNA της Ανόρθωσης είναι εκεί και η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ο οποίος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Άρη.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ο Άρης έχτισε μια πολύ καλή παράδοση στο γήπεδο μας, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Το ζητούμενο που ήταν να έχουμε κέρδος δεν επιτεύχθηκε, όμως έχασε και ο Απόλλωνας. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε και θα δούμε για την εξάδα. Βατό πρόγραμμα είναι στα χαρτιά, όμως συγκρίνοντας και τα παιχνίδια του Απόλλωνα περισσότερο και μετά του ΑΠΟΕΛ που είναι στους πέντε βαθμούς η διαφορά, είναι στη θεωρία καλύτερο».

Για την στήριξη από τον κόσμο: «O Ανορθωσιάτης είναι Ανορθωσιάτης και στην 1η και την 2η και στην 7η και στην 8η θέση. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Η απογοήτευση είναι δεδομένη, όμως ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τις δυσκολίες».

Για τη νέα σεζόν: «Το DNA της ομάδας είναι εκεί και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Είπαμε ξανά πως αυτές οι χρονιές είναι δύσκολες, υπάρχει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Αυτό την στιγμή που είναι δίπλα μας ο κόσμος, ζούμε και εμείς, ζει και η ομάδα. Το νέο Δ.Σ. προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει οικονομικούς πόρους. Γίνονται κάποιες συναντήσεις και επαφές και μέχρι το καλοκαίρι ελπίζουμε να έχουμε κάτι καλό και δεν αναφέρομαι σε θέμα επενδυτή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018