Ο ΑΠΟΕΛ... απέδρασε από την Λεμεσό (1-2, Τρισκόφσκι 75' πεν./Μαϊόλι 33', Σωτηρίου 39') νικώντας 2-1 την ΑΕΛ στο «κεκλεισμένων των θυρών» γήπεδο «Αλφαμέγα» για την 23η αγωνιστική. Στους 40 βαθμούς και την πέμπτη θέση η ομάδα της Λευκωσίας, παρέμειναν στους 21 οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού.
Χωρίς νίκη η ΑΕΛ στα τελευταία 10 ματς, πρώτη νίκη στο «Αλφαμέγα» σε αγώνα πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ.
Η ΑΕΛ μπήκε στο ματς πιο επθετικά, απείλησε τα... μετόπισθεν του ΑΠΟΕΛ, όμως στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε με δύο λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων να εξασφαλίσει ισχυρό προβάδισμα.
Στο 33' μετά από μακρινή διαγώνια μπαλιά του Πίζι ο Μαϊόλι με το δεξί έκανε το 0-1 για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο 39' ο Αμπάνια έκλεψε την μπάλα στην άμυνα της ΑΕΛ κι έκανε το σουτ, ο Μπράγκα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πιέρος Σωτηρίου με αριστερό πλασέ έκανε το 0-2.
Στο β' μέρος ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε περισσότερο το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου σε αντίθεση με την ΑΕΛ που έψαξε περισσότερο το γκολ.
Στο 75' ο Ιβάν Τρισκόφσκι με εκτέλεση πέναλτι (μέσω VAR για χέρι Τσεμπάκ) μείωσε σε 1-2 με το δεξί.
Το 1-2 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του ματς με τον ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς.
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη στην TSC Arena στη Σερβία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πάφος FC, για τον Β' προκριματικό του Champions League.