Κοινός ο στόχος τους... να γράψουν ιστορία
Ομόνοια και Πάφος ετοιμάζονται για την τελευταία πράξη στον Κυπριακό εμφύλιο με ένα και μόνο στόχο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκείνος ίσως είχε στο μυαλό του να παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές του ώστε να βγάλουν δυναμισμό και εγωισμό στο γήπεδο.
Ωστόσο, όσα είπε ο Αμορίμ, πολύ εύκολα μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ και να γίνει βαριά κι ασήκωτη η πίεση στους ώμους των μελών του ρόστερ.
«Ο κόσμος χάνει τη δουλειά του και θα πρέπει όλοι μας, οι παίκτες, εγώ και οι συνεργάτες μου, να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα δαπανούμε χρήματα, δεν κερδίζουμε, δεν είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ κι όλο αυτό επηρεάζει τα έσοδα μας.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων και δεν γίνεται να φτιάξουμε μια ομάδα με τον τρόπο που θα το θέλαμε ιδανικά», είπε ο Πορτογάλος κόουτς.
🎥-🔴 Ruben Amorim on staff members losing their jobs
— Beyond United (@BeyondUTD1) February 16, 2025
🗣️ “It’s really important for us in the first team, coaches and players, to not ignore that. People are losing their jobs so we have to acknowledge that the biggest problem is the football team.”
pic.twitter.com/bdjVFa3yjT
Πηγή: england365.gr